Followers

April 14, 2011

nothing

aku kat smart kids @ pwtc..

nothing.
itu je aku leh ckp.
bkn smart kids neh nothing tapi satu hape pun xde lg.
satu tiang pun xde kt booth ktorg..
menangis!

lmbt ah aku blik ri neh..
Baru sampai da fikir nk balik aku neh..aduyai..

da la aku sorg je gegurl..xleh nk ngelat sangat..kene cargas mcm dowang kalau x,kene bahan!

bye!
Share:

2 komen:

Anonymous said...

hi..saya suka sangat bace & entri awk..best ..saya pun pnh jadi mcm awk..saya pn nak ubah andai ade peluang....2009 sanagt hampa..cuma saya tersilap..saya pernah nilai seseorang tu..smpai sy salah sangka...saya x dgr cerita pihak nya..saya dgr sebelah pihak saja..sy jadi musuh pd nya..saya membenci dia..akhirnya satu hari..rupanya..semuanya berlaku sbb org tgh..sy teringin nak kawan dgn musuh saya smula..tapi saya sangat ego..saya nak ckp maaf jugak. . tapi saya sangat ego..saya kesal..tambah2 lagi sebab dia tgh mengandung.. cuma sekarang, dia dah berhenti kerja sebab tertekan dan sy x dapat jumpa dia..saya dengar die sdang ikut suami dia.., andai dia ada depan saya..saya nak mintak maaf padanya..encik chenta, maaf kan org itu..

deatH_luVer said...

@Anonymous hye too kamo balik....saye pon tak tau nak cakap ape bila baca cerita kamo neh..
setiap orang ada bahagian masing2...ape yang terjadi sebelum ini kita amik pengajaran untuk kita hadapi hidOp di masa hadapan,,,

kalau anda diberi peluang untk minta maaf pada kawan anda itu.....kejarla peluang itu...takot nanti sampai saat itu kita tak berkesempatan..

eh..saye bukan orang yang layak hendak bercakap-cakap seperti ini..

-___-

*saye cik...bukan encik... :)