Followers

April 18, 2011

Kenapa Lelaki Kadang-Kadang Bagi Alasan Bodoh

lagi sekali tajuk ikot suke hati aku..

sebenarnye persoalan dia begini..kenapa lelaki bila sudah tidak suke atau rase tak leh nak pergi dengan makwe @ gf @ kekasih hati, mereka sanggup menggunakan alasan mak bapak tak suke?..

aku sangat tak suke bila ada lelaki gune alasan sebegini..paling nyampah..benciiii...kalau yang bebetul takpe gak..ini ada yang men sedap je gune name mak bapak...kononnye suci sangat la ikot cakap mak bapak....padahal..........................dah ada girlfriend laen..

tapi kalau betul pon mak bapak tak restu....takyah laa, hari neh mak bapak ko ckp tak suke, esok ko terus putus...memang la restu mak bapak tuu penting..tapi takleh ker ko perjuangkan cinta tuu dulu sebelum nak terus-terus je putuskan....kalau dah agak-agak memang betul takleh nak pertahankan barulah boleh puas hati...orang perempuan pon akan rase sejuk sikit kalau kau dah buat-buat macam-macam tapi bak kata orang takde jodoh kan....fine la begitu.....

aku nengok lelaki-lelaki sekarang neh ramai yang pengecut...
Share:

8 komen:

ucupiza said...

sbb die bdo la,die bg alasan yg xmsok akal 2..bsabarla whai akk ku..

fiza_gemini91 said...

waaaaa...cayalah kak ina!!!! hahahahaha....btol2...setuju sangat...x ske leleki yg menggunakan alasan family tok putus padahal da de gf lain!!! hate that boy!!!

not irene said...

mungkin dia malas nak tengok perempuan tu drama. nangis2 atau rayu rayu.

mungkin la.

deatH_luVer said...

@ucupiza

haha..sabar la sangat...

deatH_luVer said...

@fiza_gemini91

macam takde telor kan piza...hahahahahahaha

deatH_luVer said...

@not irene

hurm.tapi tetap takleh nak terima alasan tak munasarawak neh..

tulisanksatria said...

It is the story of life, every life must have struck the exam. choose the best option for you. Live it with sincerity and patience. :D

nanako ohara said...

btul2...sgt2 setuju padahal nk larikan dri dr kita...sb org xda otak jek yg guna alsan cm tuh...hahhah..alasan nk melepaskn dri trus memburukn mak ayah..ala ada cm2 cra nk pikat ati org tua nih...benci giler org cm tuh...fuhhh...