April 26, 2011



FDH - xper dik kalu ko nak sorang mamat ni umur 60 tahun..tauke kelapa sawit..bisnes lori ada 76 biji lori..sape yang nak jadi bini dia oke gak....

FDH - niat pakcik ni nak ajak org baru pi mekah ...

ada lagi ayat dia..yang neh masuk kat inbox aku sebab aku pun turut panas lagu mengkomen....bila kawan aku kata dia tak terdesak pon....

FDH - "bukan hang yg terdesak ...tapi pakcik tulah ....nak cari anak dara yang tahu komputer dan bawak keta ....sebab dia nak bagi company dia kat bini baru.... dia selalu mai kat aku asyik dok tanya ...kat kaunter ni ...sebab dia amik permit lori ..."

waaaaaaaaaaa...panas hati tak...panas hati tak????????????...kami memang agak terlewat dalam hal berumahtangga neh..tapi adakah patot offer MAMAT yang umurnye baye-baye datuk kami....aduhaiiiiiiiiiiiiii..dimanekah kamu letak hati kamu kawanku..takde daya sensitiviti ker saat nak taip benda alah neh kat facebook tuuu..tak fikir ke hati kami neh macam mane?......




Share:

0 komen: