Followers

April 20, 2011

Entry Caca Marba.. Semua Benda Nak Sumbat Masuk...

cerita pertama yang aku nak sumbat dalam entry ini adalah aku telah dibahan, kononnye hampir 50 peratus gambar aku jee dekat program Smart Kids di PWTC, fitnah betul padahal aku sekarang dah malas nak posing bagai sebab dah makin bam-bam....kalau dowang nak snap pixa aku pun, cepat-cepat aku buat muka tak sepekah...benci gile bila nengok balik gambar aku dalam kamera tuuu.....rase nak dilit je tapi aku takot aku terdilit semua..lagi haruuuuuu.......tak pepasal lak Smart Kids kene buat lagi sekali...


see..pipi aku siap dah bertelur dah....itu mase gem fruit puzzle....gile mencabar...nengok macam senang..lame2 dengan aku sekali fedup..aku biaukan je kakak tu buat...

selalu cakap sudah bam bam....tapi takde nye aku nak usaha kurus..cakap je lebeh..kalau dengan cakap je dah boleh buat aku kurus..aku yakin mesti sekarang aku dah macam Elizad dalam cerita Cinta Antara Kita..tetibe je aku admire kat dia..mata dia sangat memikat.....redup jee..terlupe sebentar kat Lisa Surihani..
aku try cari gambar elizad kat google..tapi semuanya macam tak secantik dia dalam cerita tuu..so tak payah la aku tempekkan dalam neh..


cerita kedua untuk disumbatkan adalah aku dapat BE..tapi aku takde la suke sangat sebab nuffnang sekarang macam dah laen sikit..bila time aku apdet blog bagai nak gile...satu BE pon tak lepas...neh bila aku apdet so so sajork,dia bagi lak BE...aku macam tak paham disitu...tapi takpela....duit bukan sebab UTAMA aku berblog...

aku macam malas nak apdet sangat la sekarang..tak tau kenape ..mungkin sebab aku perasan ada parasit yang baca blog aku..aku tak suke..

Share:

0 komen: