April 25, 2011

Ape Yang Korang Buat Kalau Korang Di Tempat Aku..



ape yang korang akan RASA dan BUAT kalau ini yang korang nampak kat wall fb boifren korang ???..

rase CURIGA tak?
rase MACAM NAK TANYE MACAM-MACAM tak?
rase macam terus nak tanye kat orang sebelah sane tak?.

or..
korang buat-buat rilek macam tak nampak..

tapi aku nak bagitau...

aku bukan MALAIKAT..................

notakakitanganmacamnaksepakorangje :: agak-agak ape motif gegurl neh post kat wall boifren aku?..nampak macam dia takkan spoil kan relationship kami tapi sebenarnye dia dah spoilkan mud aku neh...takleh ke dok inbox je boifren aku..kompom aku tak tahu dan aku tak nampak dan aku tak sakit hati......aku dah penat la wehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.....................
Share:

2 komen:

- elina - said...

pe kata pegi mntak boifren explen .

abes cita .

hehe .

*slowtalk ye . bukan marah2 .

deatH_luVer said...

@- elina -
haha..dah tanye dah..tapi beselaaa..lelaki kan..mesti banyak alasan.....huhuuhu....