Followers

April 12, 2011

Aku Tidak Perlukan Pengkomen… Aku Cuma Mahukan Pembaca…

Besh tak tajuk entry aku kali neh….?...Besh kan…Lagipon aku memang tak berharap untuk orang komen-komen blog aku…blog aku cume blog picisan…blog yang aku cipta untuk aku ceritakan ape yang berlaku sekeliling aku…blog yang aku tempekkan kisah syok sendiri aku…jadi bila kisah syok sendiri…aku tak perlukan orang komen sangat….cukuplah aku puaskan hati aku bila dapat luahkan ape yang nak diluahkan..orang laen tak perlu nak komen lebih-lebih…blog aku..ada aku kesah?*bunyi macam riak padahal tak pun…



Housemate aku baca belog aku..tapi dia tak pernah nak komen..cume baca…aku tak kesah….lepas tuu dengan beshnye dia bahan aku kat rumah..aku tak dulik jugak …janji ape yang aku taip kat belog..itulah diri aku sikit-sikit cume yang tak beshnye dia suruh aku jadi macam cikepal..dia kata aku tak lepaskan betul-betul kat belog..still cover-cover..memang pon..kadang-kadang entry aku banyak aku tapis…taknak serlahkan betul-betul diri aku….taknak orang nampak aku neh jahat sangat….walaupun hakikatnye memang aku nakal mulut dan peribadi sikit kat luar….tapi tak perlu untuk kita dedahkan semua tentang diri kita kat belog..simpan-simpan sikit la untuk life kita yang sebenar….macam ko sayang orang tapi ko tak perlu sayang dia 100 %...lebeh kurang laaaa…



Opismet aku pon baca belog aku..hebat tak aku..orang sekeliling aku dok baca belog aku..tapi dorang tak penah gak nak komen….sebab ape?..aku pun tak tahu…sekarang neh aku mintak jasa baik dorang untuk komen entry neh..ada bran?...hahaha..tak ..tak …I gurau je..korang tak yah komen…I nak kamu-kamu orang baca je…sambil tuu tekan la nuffnang I tuu..moga2 nanti dapat I belanja kamu kamu orang dengan duit nuffnang ..tapi takyah la..gile keji mintak orang click iklan nuffnang padahal salah tuuuuuuuuuu……nO no No…..nanti belog I kene banned lak dengan nuffnang….kalau kene banned..i salahkan kamu-kamu orang taw…



Jam kat laptop neh dah kul 1 pagi..entry neh aku tulis tengah-tengah malam ke awal pagi ea….aku gigih bukak laptop sebab tak boleh nak tido…bila tak boleh tido…idea nak apdet entry pon mariiii..tapi aku takde beruk so aku cume save sajeeeee……



Aku tengah hangin dengan seseorang ..eh..dia pon baca belog aku..tapi tak penah gak komen..takpe-takpe….lagi lagi takpe aku neh..feeling suci betul…….aku nak dia baca je belog aku..tak perlu komen…tu sebab sekarang aku jarang nak apdet pasal bekas-bekas skenduls aku…kang kantoi..aku gak yang susah walaupun kadang-kadang aku rase nak apdet tapi ku tahan jebat..eh..:p .seseorang tu sape?..seseorang tuu agak rapat dengan aku sekarang ..ala..senang citer mengaku la dia boifren aku…tapi siyes aku malas nak apdet pasal dia sangat kat belog….kami baru lagi…hati budi dia pon aku tak kenal sangat lagi..taknak la ,aku neh dok pung pang pung pang kat belog pasal dia..tapi kemudian hari nanti aku kawen dengan awal ashaari lak..tak ke malu….nak gak awal ashaari tuuuu…….hikhik….aku dah serik dah dengan pengalaman lepas…bercerita punye bercerita, tengok-tengok aku kembali kepada awal ashaari gak…ape nak dikate?..



Musuh-musuh aku pun baca belog aku…hey..ingat aku tak tau ker..walaupun korang senyap-senyap baca belog aku..tapi jangan lupe..aku ada nuffnang ..ada blog stats dan ada getclicky tuuuu….wut?ada musuh ke aku neh?...ada weh……..bukan name scha*bukan nama sebenar.. kalau dia takde musuh..hahaha..gile cabol betul tangan neh dok taip camneh……ala..setiap orang tak sempurna..aku pun lagi la tak sempurna…aku cepat senang dengan orang..dan aku juga cepat ada rase tak senang dengan orang...aku tak suke weh bila aku dah start-start rase benci orang..tuu sebab sekarang neh aku dah mula amalkan doa meredakan kemarahan..sebab aku tau aku neh jenis stok panas baran sikit….sekarang neh pon housemate aku gile suke mencabar aku untuk benci dia..siap cakap tuu”bila kita nak bergadoh”…hebat tak dapat housemate macam neh?....gile mencabar kan..tapi takpee..aku layankan je laa perangai budak bawah umur neh..sabar-sabar…



Eh..dah gila panjang dah entry aku….dah pukul 1.56 pagi kat laptop neh tapi mata tetap takleh tido…aku macam neh ar..kalau hati tengah tak tenang..memang jawabnye aku takleh tido..dok memikir je..tapi kadang-kadang je la..kadang kadang aku bantai tido gak bila agak agak dah malas nak fikir….kesimpulannye aku flexible…. :p



Aku perlukan satu jam untuk buat entry neh……mane taknye taip backspace taip backspace nak kasi cantik sikit ayat….

tapi dekat entry INI..penangan abang ben, entry aku ada 22 komen..

Share: