Followers

April 25, 2011

Aku Makan Angin Kat Perodua Rawang Tadi..

memang serius makan angin..berjam-jam aku tunggu tapi hasilnye NAN ADO!!!..kene datang balik hari Khamis neh..

bayangkan aku sampai kat sane jam 1.45 petang begitu la kot lepas kene reject kat satu ejen perodua yang dekat selayang neh..lepas tuh sok sek sok sek jam 2.30 petang baru dia setat bela Orange..yela..salah aku jugak datang time dorang nak g lunch tapi kalau aku datang lambat sikit tadi..mao agak-agak kul 5.30 gak aku kembali ke opis hanye untuk punch card....sebab lepas aku...berduyun-duyun pulak orang......

dorang check sanun check sini...dua kali dia keliling perodua bawak Orange..lepas tuu aku lak dengan harapan macam dah nak settle sebab dia dah macam test-test bawak Orange keliling Perodua tuu....tapi pusing-pusing habeskan minyak aku je laa..lepas tuuuu tunggu la aku balik kat situ..naseb baek ada ibu aqil..boleh la nak gusip-gusip....

sekali bila dah settle...sodap bona dia kata Orange kene datang balik sebab gas air cond kat perodua tuu d out of stock..aduhai..rase berasap je telinga aku neh..nasib baik aku dilahirkan di kalangan orang yang soleh solehah..senyum jeee walaupun macam senyum kelat...selepas tu tahulah aku sumpah seranah bergusip kembali dengan hangat wif ibu aqil....

sudahnye sampai opish jam 4.30 petang dengan takde ape2 hasil.....



kesian ibu aqIl temani aku sampai keje dia pon tertangguh..dan aku masih lagi di opis jam 6.00 ini menolong beliau menyetelkan kerja....
Share:

0 komen: