Followers

March 31, 2011

Tutorial Cara Pakai Helmet Dengan Betul..

mula mula amek helmet..lepas tuu terus la sarongggg....lepas tuu preng..preng rrr......sonang jo..apo lak nak tutorial bagai neh..pelik aku...ada gak yang rajin search camne "cara pakai helmet dengan betol"...



ini keywords aku untuk hari neh...lagu dadali tuu memang hari-hari ada.....eh..ada lak yang tanye ending cerita dalam botol..aduyaiiiiiiiiii...g la nengok haikss.....sokong la filem melayu kita walaupun kadang-kadang filem melayu kita neh cem hampasgas tong gas!!....

eh..mase aku tengah tunggu filem anu dalam botol neh start...kebiasaannya mesti ada preview sket2 untuk filem akan datang kan......macam besh je cerita NUR KASIH THE MOVIE, KARAK dan cerita ape ntah....yang aku ingat-ingat lupe adalah tagline dia..bila perempuan nisbah berapa ntah'baek ko takyah ckp yuslina uit...sume men lupe-lupe neh.. :p..tapi aku ingat pelakon dia.....pelakon dia diana amir dan farid kamil.....besh jeee....tapi style cem filem kuch kuch hota hai dan filem yusri dan erra fazira berlakon tuu..lupe sudah tajuk dia..see..lupe lagi..rase mao hantok je kat dinding kepale aku..ape ntah yang aku ingat...

haaa..terus dah aku tak ingat nak tulis apee.....k bye......see u in court!!..eh..tak...kepale tingtong memang camneh....
Share:

1 komen:

Amy Syaquena said...

Bagus tutorial ini memang jarang kita dapat lihat tutorial amcam nie hehe..gurau je