Followers

March 14, 2011

Status Geli Dah Tuko Pada Biasa-Biasa Saja Dong..



pagi tadi sebab takde keje..maka aku godek-godek la blog neh..konon nak tuko kulit laaa.sekali macam-macam yang berlaku...tapi tak bape nak okeh lagii...agak lama la jugak macam-macam itu berlaku....berbagai usaha dilakukan untuk mengembalikan.......sekali tukarla balik ke kulit yang ini....malas nak pk panjang....
sekali ku pon bukak la nuffnang..sekali itu la yang di atas itu keluar..
dari status geli dah jadi ke orang kebanyakan dah...tapi takpelah...aku macam dah tak bape nak heran sangat dah dengan NUFFNANG neh..dah lame dah aku tak dapat BE..so aku malas nak pk..malas jugak nak hantar ticket kat nuffnang tanye bagai-bagai...eh...pemalas ea aku neh..wahahahahah....merajOk sket kot dengan nuffnang....earning dah boleh cashout tapi aku malas nak cashout sebab ciPot sangat...nak ribu-ribu.....tapi skang secoet lagi..simpan la dalam itu dulu..bila dah takde duit nanti..baru la aku cashout....

*hari blur ari neh bila pc ini mengong sampai terhilang seketika aku punye document semua..mengagau sebentar..seb bek ada tech IT kat sini..leh mintak tolong..terus rase insaf nak berblog waktu keje...huhu...

Share:

2 komen:

AYuNG said...

haa...kat sini baru betul...
terklik yg kat bawah lak tadi..

hehe..

nuff poblem tuh kot..:D

deatH_luVer said...

hehehhe..
dah dapat pon status geli geli tuu..
malas nak pk dah ayung oit