Followers

March 17, 2011

BEN ASHAARI : LELAKI vs PEREMPUAN KERANA FIZIKAL



well, lagi sekali melalui duta ben ashaari aku lantik sendiri iaitu SIS SAL..aku sekali lagi menjoinkan diri di SEGMEN BEN ASHAARI...hikhik...

SEGMEN MENJAWAB SOALAN...

nebes gile nak jawab soalan neh.....dah lame dah tinggalkan sesi jawab soklan..

jommmmmm baca ape aku jawab.........

Anda pernah jatuh cinta ? Apakah yang membuatkan anda jatuh cinta ? Kerana fizikal atau keperibadiannya ?

~@ yep..penah jatuh chenta...saye jatuh chenta sebab suara .sangat pelik kan..tapi tuu la ..dah dua kali jatoh chenta sebab suara....huhuhu

Apakah anda jenis mengutamakan fizikal dalam memilih pasangan hidup ? Kenapa ?

~@ fizikal eaaaa........tak sangat kot..janji suara mantap!..hahahaha...erk..siyes skettt....


Bahagian fizikal manakah yang membuatkan anda tertarik ? Kenapa ?

~@ fizikal takdeeee...suara juga ada mahu!!!!....hikhik..minta2 tak kena marah la dengan ben ashaari..


Pendapat anda jika pasangan yang dah berkahwin mengatakan 'berisi tandanya bahagia' .. Apakah anda setuju ?

~@ mungkin betul......tapi den neh berisi tapi single tapi tak bahagia..camno?..


Setujukah , lelaki kacak biasa kaki perempuan dan perempuan cantik pula materialistik ? Jelaskan pilihan jawapan anda ..

~@ ha..memang betul punnnnnnnnnnnnnnnnn..zaman skang macam-macam boleh berlaku.......takde yang mustahil pon.....


Beri contoh LELAKI IDAMAN ( bagi perempuan ) dan PEREMPUAN IDAMAN ( bagi lelaki ) ... Sila jelaskan pilihan anda .. kenapa anda pilih 'si dia ' ..

~@ lelaki idaman adalah macam AWAL ASHAARI ataupun KARL SHAFEK tuu kot....sebab AURA mereka!!!...


Apakah anda berpuashati dengan fizikal pasangan anda sekarang ?

~@ tak suke soklan nehhhhhhhh..sebab takde pasangan pown!!...ish..next plish!!!

Apakah anda berpuashati dengan fizikal anda sendiri ?

~@ takkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk.............LONDON WEIGHT MANAGEMENT, SLIM WORLD, HERBA LIFE......................aku perlukan mereka!


Perlukah seseorang wanita / lelaki itu menjaga tubuh badan kerana kehendak pasangannya ?

~@ sedikit perlu la..tapi kene fikir kita buat sesuatu untuk diri kita..bukan untuk pasangan..kalau untuk diri kita...mungkin akan lebih berjayaaaaa....

Zaman sekarang ini , terlalu banyak produk menguruskan badan ... Apakah anda rasa ianya benar benar mujarab ? Ada bukti ? heheh..

~@ semuanya bergantong pada diri sendiri..kawal makan dan bersenam!!......siyess.....KAWAL PEMAKANAN dan BERSENAM adalah jalan terbaek untuk kurus.........
*dengan yakin menjawab tapi aku neh kuat makan dan bersenam..jangan tiru aku kalau nak kurus!!!!
Share:

6 komen:

solo molo said...

kalo hati dah suke, dah tak kire yang laen dah...

Mamaleesya said...

lain org lain citarasanya kan

salam kenal

http://diarialeesya.blogspot.com

nikaviolet said...

hye dtg singgah dri blog abg ben....mcm2 jwpn yg org beri...menarik sgt....anyway kalu sudi jenguk lah blog sy....sy follow nie...

http://nikaviolet88diary.blogspot.com/

nadiemsharmz said...

salam....jengok2 dr incik ben punye segmen....suke tol mlepak n bc komen bloger2 nih...
snang2 jom jengok cni gak..hehhe

http://nadiemsharmz.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-lelaki-vs-perempuan-kerana.html

|| A Lady Named .. Yantiey || said...

Salam perkenalan,

Terjun dr Segmen BA.Dan terjah jwpn dude yg sgt cool n ikhlas.

rerajin melangkah utk kelip2kan mata di:
http://themptyanty.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-lelaki-vs-perempuan-kerana.html

Follower ke-378,
--<@ Yanty @>--

Apiz said...

haha~ terbaik2...same macam apiz lah ni..terjatuh sbb suara orang tu...lalala~


visit mine~ apiz nak follow kamu~ terbaik XP