January 13, 2011

Aku Respect Habis Kat Mereka Yang Update Blog Hari-Hari..Meh Sini Kongsi Otak..

macam mane korang boleh ada entry setiap hari.
aku puas dok fikir nak apdet blog..

sampai sekarang kepala pon tingTong..
nak apdet ape..
nak apdet ape..

buhsan yang amat!!..

byee!..
Share:

2 komen:

JUNKO-EL-HIDA said...

Salam perkenalan yuyu..Thanks sudi melawat blog saya..Walau saya masih baru tetapi saya nk jugak la bg pendapat..Sometimes blogers bg isu mereka ari nie brdasar cerita mereka..Tetapi saya hanya update blog saya setiap 3 hari..In that case entri akan panjang sbb perlu uat artikel..Just banyakkan membaca & pasti kita ada something yg baru & fresh..Lg 1 kreativiti..simple tp meanrik..

deatH_luVer said...

wOoo
tenGs JunKo...
kadang2 blur..
tak tau nak tulis ape..
kadang2 dah tau nak tulis ape.
tapi tak tahu nak buat ayat macam mane..
hehehhe