Followers

December 27, 2010

Tragedi Besday Cake Yang Ketiga

tarikh : 19 disember 2010

masa : di waktu petang yang angin sempoi-sempoi..

tempat : opecoz di atas katil yang empuk di kampong tercinta..

pelakon : aku dan kakchik

SCENE

aku tengah tido enak-enak..capek disebabkan ape ntah..rasenyer sebab jadi bibik di rumah disamping menjaga askar-askar yang berkampong..

tetibe terdengar suara kak chik dengan riang gumbira..dia memang happy go lucky sampai kadang-kadang aku pun takleh terima happy go lucky dia tuu...

dia masuk bilik...jerit-jerit panggil name aku...ya rabbi..aku baru sedap nak landing...dia dah jerit-jerit...exsaited katenyer...

aku dendiam jer...mohon dia paham yang aku memang capek..

tapi dia memang susah nak paham sebab dia terlebeh eksaited...

sampai satu tahap dia jerit dan usik badan aku..

"ina..ina..bangun...kak chik de beli kek..."

ah..aku dah surrender...

"aaaaaaaaaaaaaaaa...ye laaaaaaa"

volume aku automatik tertinggi di situ..

dan..

kak chik dari seorang yang happy go lucky terus jadi primadona melayu yang dalam kesedihan...terus ajak suami beliau balik!!..sensitif betul!!..mengandung ker ape pempuan neh!!..kompius..

aduhaiiiii..kusut pale aku..dalam bilik dah terkebil-kebil..dari penat dan mengantuk terus jadi sugar bugar...

terus kol beliau suh datang balik..

mula-mula jual mahal..
taknak datang..
suh askar-askar aku je yang abeskan kek tersebut..

mane bleh beb..
aku neh kalau orang dah belikan kek..
kene ada orang nyanyi dan tiOp lilin..
mane boleh takdeee..
wajib!!!...

laz laz setelah dijanjikan spageti..
maka berlenggang kangkung la beliau dah hasben kembali ke rumah bonda..
hikhik..


kek disponsor oleh kakchikkuu..
tapi sadis tak tulis name besday girl..
tidak aci langsoNg..
takot besok-besok adik aku lak mengaku ini kek dia..
beriye-iye dia tangkap gambar dengan kek neh..
tibe bulan april nanti..
elok2 je dia tempek kat facebook dia..
haiksss....
protes di situ..
:p


**im sorry sis..
tak terniat pon nak tinggi suara...

ko pun kalau tido lansong la tak hengat dunya..
ingat kak chik..
kita adik beradik..
pangai pon sope..
tak lari ke mane segala-gala pangai buruk ko tu melekat kat aku..

sayang ko kakchik..
mudah-mudahan ko akan dikurniakan anak dengan cepat..
dan terus dapat kembar!!!...
aminnnnnnnnnnn....
*6 tahun dah kakchik aku neh kahwen tapi belum ada rezeki... (-____-)

Share:

0 komen: