Followers

December 21, 2010

Kenali Diri Jawapannya Pada Hati

aku ditag oleh adik ainisha..
adik blogger yang aku jumpa di MAHA 2010 tapi tak sempat nak berfotogedik..
sangat bizi ketika itu..

aku sangat respect dengan beliau neh..
sebabnyer?..
susah nak cakap..

kalau nak tau..
sila la ke blog beliau..

AINISHA

mungkin lepas tuu..
anda-anda semua akan tahu ape yang aku respect sangat dengan adik ainisha neh..

okeh..jom kita menjawab tag beliau neh..



antara syarat-syarat beliau ialah.. :-

1. oke copy dan paste pic kat ats nie... buat tajuk entri kenali diri jawapannya di hati. [ sudah dicopy paste yerp adikku ]


2. anda dikehendaki menjawab soalan ini.
-siapakah nama anda yang sebenar.?(maknanya)
YUSLINA
* nan ado makne ler dik...ini sume gara-gara nak kekalkan pangkal YUS dalam family....tuu yang nan ado makno namo akak neh..


-pernah x anda jatuh cinta?(ceritakan sikit)
fuhhhh..bab jatoh chenta neh..bkn takot jatoh je dik...tersungkur pun ada....meniarap je belum lagi....

-apakah yang anda cintai buat pertama kali nya.?
lupe dah..tetapi mestila kita dahulukan Pencipta kita kan......iaitu ALLAH S.W.T...

-sukakah anda dengan kelebihan yang ada pada diri?(nyatakan knp)
ape kelebihan yerp?..
macam tiada kelebihan jer....
kalau kekurangan tuu boleh je disenaraikan sampai cicah lantai kat sini...


-pernah x anda menangis dalam kesedihan? apa yang anda lakukan.?
opecoz la penah..dah name sodih kan...haruslah melepaskan rase sedeh tuu dengan menanges....selalunya kalau sedih..suke je jadikan facebook sebagai tempat luahan perasaan......pehtu baca komen kawan2 kat situuu..peh2 terus menangis lagi..peh2 baru terfikir sampai bila la aku nak sedeh..so poget da kesedihan.....mulakan cerita baru.....dan kita enjOy!!!!

-sekiranya anda dalam kegembiraan... apakah yang anda akn ingt untuk ucapkan..?
yahOooo!!!!!!!!!...
erk..ada aku kene lempang dengan adik ainisha neh kang...hikhik..
opecoz la 'alhamdullilah'....


3. pas dah wat entri ni tagged kepada 3 org rakan anda..
-
cik ara wani gadis yang comey nun jaoh di seberang laut tapi bukan di indonesia sila jawab tag neh yerp..
-
cik yanie yang gebus..saye rinduuuu nak tag kamu.....heheheheeheh
- saya ada siapa lagi ea...saye nak tag seseorang yang jaoh di kelantan tapi akan jadi penduduk negeri sembilan...siapa yer...kamu..yep kamu la....kalau kamu sudi..buat la yerp...

4. link kan entri anda ke blog ini..dekat post comment bwh ni ye... nti sy dtg lawat :)
sekian terima kasih.
smoga ukhuwah dapat diteruskandengan keredhaan dan nikmat IMAN dan ISLAM
-tang ini aku kompius sket..nak kene tinggalkan link kat blog aku ker..kat blog adik ainisha neh...korang pilih la mane2 yerp...

selamat menjawab tag!!

Share:

5 komen:

cik ainisha said...

heheheh kakak!!!!!!!
kakak ni kelakar pon ade tau..
geget kang..
btw TQ la hee..
syg akak lebeyh la cmni..
hehhee
hope pshbtn kita dapat diteruskn den mendapat keredhaan ALLAH :0
tq akk...
jaga diri,iman, akhlak :)

deatH_luVer said...

hehe..
ye dik..
hope sO...

jangan geget2..
sayangilah gigi anda..
hikhikhik

bimbingla akakmu yer adik..
walaupun sepatotnya akak yang membimbingmuuu..
huhuh..

cik ainisha said...

heheh kakak nie
kita sme2 memimpin oke..
PERCAYA 1 SHAJA
ALLAH ALWAYS BESIDE US :)

|| A r a W a n i || said...

ai2...
tag i ye..
ni yg nak nanges terharu ni.
pes tym kene tag.
wahahaha..
haaa~~
kang ada ms, i jawab eyh.


p/s:hai, sy la arawani tuh. skrg sy berada di german(seberang laut)

|| A r a W a n i || said...

http://eyeliner13.blogspot.com/2010/12/geram-dan-tag.html

bebeh. ni link nye ye. miaww..