Followers

December 30, 2010

Aku Takde La Pandai Sangat Nak Cakap Pasal Bola Neh....


tapi aku memang terror bab makan-makan neh..
hikhik..

gambar di atas adalah gambar masa menonton perlawanan akhir Piala AFF Suzuki 2010..
gile semangat sampai macam-macam makanan ada..
dengan Twisties nyer..
dengan kacang Ngan Yin nyer..
dengan Roti Cicah Kuah Kari Nyer..
dengan Biskut ape ntah...

okeh.
berbalek pada tajuk entry aku..
ehem..
memang aku tak pandai sangat nak cakap pasal bola..
lagipun bukan minat sangat...
lebeh minat nengok if peringkat asia macam Piala Tiger tuu ker..
kalau setakat Melaka Lawan Selangor tuuu..
takde la aku tengok..
keciwa doh dengan negeri sendiri..

mahu je aku kumpul safee sali, muslim ahmad, safiq rahim,mohd asraruddin dan yang paling penting keeper tuuu ha...si khairul fahmi che mat maen untuk bola sepak melaka..tapi berangan je boleh la...kecuali la kalau aku ada duit juta-juta...tapi sedangkan nak ada duit juta-juta pun aku cume berangan....so lupekan je la anganan aku tuuu..

lepas tuu aku import pemain indonesia tuuu...si nasuha[gile takjub dengan beliau..dia macam safee sali versi indOn tapi dia lagi hebat dari safee sali aku rase]

neh nak cerita pasal permainan dorang malam tadi..aku salute oh dengan team indonesia walaupun dorang kalah...dorang passing bola mesti tepat...dan macam tak tercari-cari..masing-masing cem tahu je nak sepak ke mane...teruja aku...

dan korang perasan tak..

pemain malaysia adalah sangat macam MALAS..atau mungkin dorang dah kepenatan...berbeza dengan team indonesia yang akan rebut bola tapi player Malaysia macam suke menanti bola datang ke kaki...perasan tak?..*eceh..tanye cem la ada orang bace blog aku sangat kan..hakhakhak..

eh..tetibe takde idea..

pointnyer cume : aku suke dengan cara pemain-pemain indonesia maen...pantas dan cekap..cume penyudahnyer saje yang tak menjadi...eh..gonzales boleh dinobatkan raja offside kan??....
Share:

3 komen:

.::WaNiE::. said...

cara malaysia main malam tadi dengan malam ahad haritu mmg lain

konfiden menang maybe?

deatH_luVer said...

ye la kot
laen benau..
nampak nau malas..

optionshift3 said...

hehehe semua org bercakap pasal bola..penangan skuad piala suzuki 2010 Malaysia..Opis aku pon sama...bebudak pompuan masing-masing dengan pandangan dari perspetif mereka.