December 24, 2010

Aku Dah Tak Tahu Nak Letak Tajuk Apa..Yang Aku Tahu..Hati Aku Memang Panas Dengan Pak Pulisi!!!!

kete member aku kene hentam dengan kete kerajaan..
report polis sudah dibuat..
makan bulan jugak la nak settle kes hentam menghentam neh..

lepas tuu..
ada sok sek cakap..
kalau kene hentam dengan kete kerajaan..
memang kene repair sendiri..
walaupun korang BETUL cemane sekali pon..
*ntah hape2..

tapi ntah tetibe..
ada pak pulisi yang cakap..
boleh claim..
maka hati member aku bunga-bunga la..
yela..
kene hentam bukan sikit-sikit..
kemek jugak la pintu belakang..
nak ajak drift pon malu jugek..

sebelum hantar..
tanye sebanyak 150 juta kali kat pak pulisi..
*tipu..
tapi memang tanye banyak kali jugak la..
takyah bayar ape-ape ke..
tak payah menurut beliau..
hantar je..lepas tuu amek..

lepas tuu hati dah bunga-bunga..
g la antar ke bengkel kereta..
kawan pak pulisi tuu jugak la..
kunun deal baek punyeee..

sekali bila dah siap..
boleh pulak owner bengkel kata kene bayar..
takleh claim sebab tuu kete kerajaan..

WADEPAK!!!..

mane member aku nak cekau duit ratus-ratus tatkala dia memang seorang sama macam aku jugak!!

kalau belum siap lagi.
boleh la angkot g bengkel laen..
neh dah siap baru bagitau..

korang tak rase keee member aku kene kencing???..

kang..bila aku cakap aku benci bapak pulisi kang...ada yang cakap ape pulak kan..kan..kan..

tapi realitinyer kehiduPan aku dengan bapak-bapak pulisi neh semuanya HANCING!!!

**kesimpulan yang aku geram sebenarnye..takkan la ko tu pak pulisi..ko tak tau prosedur camne....takkan tak pernah ada kes macam neh....takkan la ko boleh maen sedap cakap je semuanyer free sedangkan ko sendiri tak pasti.......&^*I^*%&%(*&^!!!!!..

**yang bengkel kereta tuu pun satu..agak2 la kalau ko nak untung pun..bukan macam tuu caranyer.....selidik dulu betul ke boleh claim ke hapeeee........neh ko dah siap..baru ko inform...tak ke macam WTF!!!


**yang beshnyer..asal g balai polis jeee....ada lak bapak-bapak pulisi yang menggatal mintak no telefonnn.....agaknyer...kalau ada 100 anak dara cun melecun masuk balai polis...semua dorang tackle....time kerja boleh plak dok usha-usha minta no telefOn!!..tolongla wehhhhhh..RESPECT SIKIT DENGAN KORANGNYER PEKERJAAN TUUUU.....!!!!!!!!!!!
Share:

5 komen:

miss faten said...

Sabar naa kak :')
Zaman sekarang kebanyakan pak polisi macam tak telus kerja diorang. Entah kenapa laa diorang nak jadi pak polisi kalau hati bukan 100% di situ. Nak menjaga keamanan masyarakat bukanlah mudah, dan ianya satu amanah yang berat. Hoho.

Lagi satu, saya memang sokong dengan ayat akak yang mengatakan kegatalan pak polisi. Akak bayangkan, kawan adik saya yang umur 16 tahun pun nak ngurat gila apa?? -___- Ish ish.

deatH_luVer said...

tau takpee..
gatal giler kan dorang..
ntah ape2..
macam tak respect dengan uniform yang dorang pakai tuuuu...

kadang2 sebab segelintir....benci pulak kat semuaaa..
:)

deatH_luVer said...
This comment has been removed by the author.
chenta said...

tak boleh claim ke??driver opis i ni, terlanggar kete org..sikit je pun..tp org tu claim smpai rm16ribu rasanya..siap boleh tukar kete baru tauuu!

tp mmg kerajaan byr la..

deatH_luVer said...

tuh la sha..
tengah pening..
skang neh pon kita orang dah meragui pulis dan bengkel tersebut..
takot dgn kitorang dia mintak..
lepas tuu dorang claim lagi kat jabatan terbabit..
haiks..