Followers

November 2, 2010

Tikus BelaanKu Buat Hal..

aku memang tak paham dengan tikus aku neh..
asik buat hal sajork..
nak buat keje pon bermasalah..

daripada boleh cepat..
dia melambatkan kerja aku..

tikus oh tikus..

kene bawak dia pergi klinik ker?..



opsss..bukan tikus yang ini...tikus yang ini aku dok search gambar kat internet pon..aku leh geli geleman..apetah lagi nak belaaaaaa.....fuhhhhhh...tak sanggop den...


tapi tikus yang ini haaaaaa laaaaaa..

aku dah try ubah setting kat control panel tuh haaa..tapi tak boleh jugak..rupenyer memang bermasalah kot pc neh...

aku click sekali je dah terus open...aku lebeh suke double click lepas tuh baru open...kalau nak edit kotak-kotak kat word pon bermasalah gituuuuuuuu.....mencabau kesabaran aku betullllll.....apatah lagi edit margin segala bagai..click sekali dah keluar format segala bagai..padahal nak lari-larikan sikit jek....ketensenan di situ....T_________T

belum lagi kalau aku nak edit gambar ke ape ke...nak crop gambar pon takleh....ape pon takleh...semua tak boleh laaaaaa......rase cem nak meraung je kat sini...
Share:

0 komen: