Followers

November 3, 2010

tabiat yang kadang-kadang aku tak sedar....



aku dok hangatkan opismate cawangan lame..
dengan menukarkan signature di emel rasmi jabatan aku...
hehehehe...

sajork jo acah-acah mengapikan dorang..
supaya jangan stay lame2 kat cawangan yang orang tidak menghargai kerja kita tuuu..
T________________T

dan ini aku rase si gedik itu yang membalas begini..


paling tak leh blah ayat ini..

" TAK DAPAT LA I NAK DENGAR U TEPUK TANGAN LAGI...HUHUHU"

huhuhuhuhuhuhuhuhuhuhu...lagi panjang huhu aku....hahahahahahahaha...

mengong!!..

boleh pulak dia perasan aku suke tepuk tangan....

:p
Share:

8 komen:

.::WaNiE::. said...

tak paham

apsal ko tepuk tgn

lama aku xsinggah eh


lawa background hikhik

deatH_luVer said...

hahaha
ntah..
tabiat kot

bila stress..
bila tengah happy..
suke je tepok tangan

terapi kot wanie..

:p

mamazahin said...

SAPER..SAPER..

aku kenal tak??
hahahahahah

deatH_luVer said...

ko neh aku sepuk kang..
dari dulu itu je yang ko comment..

ape nye siape2 pulak neh..
haiksssssss..

gedik kan ko..

mamazahin said...

aku ingat ko nak komen pasal ape yg aku reply..

*ko ingat si comel aku tue ke yg reply?? aku la..

hakhkahkahakhakaha

bagila tau saper..takat unit latihan ko tue, semua aku kenal kot...

deatH_luVer said...

ko memang..
segala pword laki ko..semua dalam genggaman ko..
langsong si fahmi takleh nak skendel2...hahahahahah...

aku mcm dah agak bukan laki ko yang reply..
kalau laki ko..
mao dia meraung2 nengok aku dah tukau signature...
hahahhaah...

si gedik tuh dak zura arrrr...

mamazahin said...

hakhakhakhaa

*ari ahad aritue g opis dia. tengok tpt ko, teringat kat ko yus...

deatH_luVer said...

hheheeh..
ingat jek?..
tinggalkan ape2 atas meja aku lenkali..
duit ker..
kuih ker?

hahaha

patot ar opis sepah gilos..
keje korang rupenyer...
:P