November 18, 2010

Lagi Lagi Dapat Free....


cantek tak botol-botol ini..
ada banyak colour..
air ape ntah..

free alcohol..
dan aku pun dapat free sebenarnyeeee....
ada balance-balance kat opis neh untuk program ape ntah..

aku tak minum lagi pon..
dan tak tau nak minum ke tak..
rase ragu-ragu sebab tak penah nengok botol2 sebegini..

tapi..
botol dia cantek kannnn..


Share:

6 komen:

tukangcerita said...

hahaha
a'ah la , cntik !
rasanya air tuh bole minum
ada satu lagi air,lupa darh nama dy
botol dy cam tuh gak
n free alchohol :)

Sinchan Nakal said...

saya suka air itu...
kamoo duk melaka leh tak belikan utk saya??
ngeee
ai tue sangat2 sedap2

deatH_luVer said...

tukang cerita^^saye tak minum lagi air neh pon....sedap ea?..

wid^^haha.air neh ada kat melaka je ea?..semalam saye g belog deanna pon nampak air neh....

Sinchan Nakal said...

yer ker?blog deana pon ada kalo kamu nak cri dye banyak kat jongker walk kat situ banyak..nanti next week saya kene kursus kat melaka direct amik cuti terus...:)jum2 jumpa ramai

deatH_luVer said...

oh ye ke..
saye rase sepanjang saye idoP neh, sepuluh jari pon tak sampai kalau nak kira jejak kaki ke bandar melaka....hehehe..

name je orang melaka..
tapiiii...
jarang ke town...

Sinchan Nakal said...

kqmoo nie memang hampeh...:)