Followers

November 20, 2010

Kisah Jiran Ku Si Ah So Yang Sinonim dengan Button G...

korang korang..
meh kita cerita pasal jiran satu blog lagii..
cerita jiran di lift lagi...
mau ka?..
hikhik..
korang mau ke tak mau ker..
aku tetap mau cerita..
:P

ada seorang auntie cina neh..
dia selalu g buang sampah time orang bersesak dalam lift nak g kerja...
pagi-pagi lagi...
pelik aku..bukan dia takleh nak pergi dalam kul 9pagi ke 10pagi ke..
time orang nak g kerja jugak yang dia berminat..
mungkin mau mengenang masa lampau beliau bekerja kot..
miahahahahaha...

itu satu hal..

yang satu hal beliau ini adalah..

lift aku neh kalau dah tekan sekali G..
lepas tuu kau tekan lagi sekali button G tuuu.
alamatnyer kau takkan ke Ground Floor sebab sudah tidak aktif...

dan auntie neh,bila dia masuk je lift..
automatik dia akan tekan butang G...
walaupun kau dah terang-terangan tekan button G tuuu..

aku neh selalu je berhati-hati kalau dia masuk je dalam lift tuu..
dan memang selalu aku yang tekan balik button G tuuu...
yela..agak meraung jugak la kalau dah lambat beliau buat hal jugakk...

tapi..
pernah sekali..
dah ramai-ramai dalam lift tuuu..
dia pon masuk lift...
dan seperti biasa dia pon tekan button G tuuu...
dan kebetulan pulak semua orang tak perasan...
maka naekla kami ke tingkat atas kembali dengan jayanyeeee....
(-_________________-)

sekian...

note : auntie cina tuu mungkin telah diajar oleh anak beliau kalau masuk lift saje mesti tekan button G kalau nak turun....orang veteran katekan...
Share:

2 komen:

~ceRRy beRRy~ said...

hehehe...
lain kali tulis,
awas! button G sekali tekan shj! ;p

Anonymous said...

ООО, Ваша мысль очень хороша