November 19, 2010

Akaun Facebook Saye Telah Ditutup Sementara...Anda Bila Lagi??..

kihkih..tetibe ajak orang tutup akaun facebook..pekejadah aku neh kan..kenape tutup akaun facebook?..sebab aku rase dah bosan dengan facebook..sebab sekarang bila aku log in pun, paling-paling koman pon aku akan lawat page ex skenduls ku ituu..ntah ape-ape aku neh...lepas tu feelingssss sedihhh...feelingss kenape kau buat aku camneh..padahal penyakit itu cari sendirik......so lebeh baek aku close account facebook sementara...nak tutup terus..sayang la pulak..sebab banyak gambar-gambar dalam tuuuu....dan ramai kawan lame di situ....agak terase rugi sebab bukan senang nak jejak kasih kengkawan dulu....

dan sebenarnye dari dulu aku beranggapan facebook neh tempat MELUAHKAN PERASAAN...erk.bukan aku je kot yang beranggapan macam tuu..korang pun same kottt....agak-agak geram dengan seseorang...luah kat facebook.dam dum dam dum ko luahkan rase benci...agak-agak bangga dapat masak nasi goreng thailand tersedap di malaysia...korang cerita kat facebook..kan..kan...macam mudah-mudahan laki idaman korang suke kat korang sebab korang pandai masak.....padahal cerita je lebih..nasi goreng thailand ko termasin...miahahahahaha....erk...

dan sebab menggunakan KATA KUNCI meluahkan perasaan la..aku dengan nekad nak temporary close account facebook ....sebenarnya dalam masa tiga empat hari yang lepas..aku telah buat hal disebabkan orang lain buat hal...so untuk menyelamatkan jari jemari ku meluahkan rase dan kata yang agak menyakitkan hati kawan-kawan..baeklah kiranya aku berbuat begituuu..tak gituu kengkawan....

erk..tetibe tak tau nak taip apeee......

erk..jom korang tutup facebook..miahahahahaha...


Share:

0 komen: