Followers

October 25, 2010

Bila Kita Berkawan Agak Rapat Dengan Lain Jantina...Adakah Itu Maksudnyer Kita Menyukai Beliau...


status ini aku buat setelah agak puas bergosip2 dengan mybff....
saje nak tengok pe reaksi orang yang suke buat kenyataan tak tentu arah itu...

ini cerita dah basi..
2 minggu lepas kot..

tetibe de orang cakap aku MENYUKAI seseorang hanye disebabkan aku suka bergurau dengan seseorang itu..

miahahahaha..agak kelakar..

bila sama-same membincangkan gosip ini...
kami sama-sama ketawa...
aduhaiiiiiiii...

siap aku boleh cop lagi nak jadi bini dia nombor berapa..

apedaaaaaaa..

bila sombong dikata orang..

bila ramah diumpat orang..
Share:

2 komen:

talkwithmykeyboard said...

for me x kot...
ada org kta laki n ppuan x kn jd kwn kan...i dun think so..
sbb......
lau kita x ppuk prasaan cnta tu xkn ada pya..
in my opinion laa..=)

Dia.Honey said...

memblas komen kepada tajuk cik DL....hurm...tak salah pon tu from my P.O.V la....tapi [sebelom tu ai nak mintak mahap la kat kaum adam] sometimes ada sesetengah kaum adam yang agak egois ni mmg tak leh terima benda2 cenggini.....mungkin jugak ada kaum3 hawa yang jenis cemburu buta pon tak leh terima benda nih......bagi ai ok je...sorry to say my fiance tergolong dalam kolongan org yg tak leh accept tajuk cik DL tuh....[luahan hati org baru gaduh pasal benda nih] - tettttttttttttttttttt