Followers

October 18, 2010

Berfotogedik di Tasik Y Batu Pahat......

oh..
aku ke Batu Pahat bukan untuk berfotogedik..
tapi menghadiri kursus multimedia...
sangat besh..
dapat tahu canne nak edit gambar bagai....
yela..
aku neh kan bukan pandai sangat bab photoshop neh..
edit gambar pon gune photoscape jek..
sekali bila dapat belajar photoshop neh..
rase teruja lebeh sket..
:)

hari kedua program..
ada yang ajak aku jogging kat satu taman tuh..
tapi mane nak cekau track suit dengan kasot sukan..
mane de aku bawak segala mende tuh...

tapi bila dia bagitau..
ada dinasour besau 2 ekor!!..
tos bling bling mata aku....
yes....harus fotogedik!!!...
hahahaha..
kalau dah emang dasar fotogedik..
harusssssssss.....

mereka berjogging..
aku dok mencuci mata di situ..

lepas tuh baru la pakse mereka untuk snap gambau aku..
hikhik..



besau kan dinasour neh.....eh..korang nampak tak mane aku????... :p

mase neh aku dah terbayang kalau tetibe dinasour neh hidOp tetibe...
oh gilerrrrrrrrr......

saye serah diri neh encik dinaSouR....

aku kan pandai berlakon.......miahahaha...
semata-mata untuk fotogedik sajork naek mende alah neh...
tapi pusing kepala bila turun dari mende alah neh..
rase cem masih lagi dok kayoh...

candid yang dibuat-buat!!.. :p

tasik ini sangat besh......macam-macam ada..oh..aku sendiri tak berapa nak faham..ini Tasik Y atau Taman Y...ada orang Batu Pahat yang baca blog aku???....

Share:

2 komen:

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

denasor wat panggang BBQ pun sodap

gaggaggagagga

Rara Nasiha said...

wahh,blajar cara nk edit mengedit ni? seronok!