Followers

September 22, 2010

kebuhsanan melanda..

gile buhsan today walaupun ada keje..

kejenye iaitu membetulkan surat yang bos aku buat..
lepas tuh antar kat big bos ada salah lagi...
lepas tuh ada salah lagi..
lepas tuh ada salah lagi..

dan akhirnya...
baru betul..

seb bek aku masih lagi BETUL walaupun macam agak2 tak betul bila stress asik membetulkan surat tersebut...


gambar kat atas neh adalah anak kazen aku yakni anak sedara aku la kan.....raye tahun neh baru first time aku jumpe beliau sejak beliau dilahirkan..dah tiga tahun dah umur beliau...sangat keletah budaknye..sebijik macam mak dia...

eh..ketumpulan idea oh...

::nak buat open house ke tidak ea......(-_-)

Share:

0 komen: