September 27, 2010

Beraye Di Rumah Datin Dee~

abes sajork majlis kahwin tersebut..
dengan laju-lajunye pergi ke rumah mysis iaitu datin dee...
agak seprais la jugek kan sebab dijempot dengan disetkan time tapi bukan open house....
apekah yang kakak ku masak...
tapi tak harap ape-ape pon..
sekadar kuih suji pon den akan redah jugek...
*masih lagi mengidam kuih suji..huhu..

sanggop tuh makan sikit je di majlis orang kahwen sebab nak makan lagi di rumah mysis...
miahaha..tipOo jek...
padahal makcik yang rewang tuh telah mengisikan nasi ku sikit sajork...
kesian kan.....huhuhu...


jeng jeng jeng..macam-macam ade kan?...mee sup menu utama kot...ada nasi impit wif rendang..ada sambal udang...yummyyyyyyyyyy....tapi ada yang lebeh spesel!!..


kehepsi!!!....yummy lagikkkkkkkkkkkkkkkk...hahaha..aduhai kakak..saye kene makan taw sebab saye nak jaga hati kakak saye neh......padahal tekak yang selera benau!!...

ape tengok2 lagi kan..makan ah.....wif lala my osmet!!..


lepas makan berat-berat..kami makan kuih pulak.....perot sapekah itu kan??..ishhhhh..geleng kepale....

terima kasih kak datin dee...saye kenyang!..alhamdullilah..

Share:

0 komen: