Followers

September 22, 2010

Alfie Geng Bas Sekolah!!...

eh..tetibe je kan..
dah lame aku nak blog kan pasal Alfie Geng Bas Sekolah ini..

aku minat dia!!!..

eh..korang tengok tak Geng Bas Sekolah Kat Astro tuuuuu..
hikhik..

neh la gara-gara melayan kerenah anak - anak sedara menonton televisyen..
dengan aku sekali dok tengOk..

sangat cute oh budak ini..
keletah dia dalam Geng Bas Sekolah tuh leh wat kita tersenyum-senyum...
so cute..

haiks...
alfie..alfie..

aku dah try search di google tapi tak dpt wajah Alfie yang close up..
ini je yang adO!!..

Share:

2 komen:

Anonymous said...

ntah ape-ape je budak ni. tak suke betul perangai macam ni. ishhh

Anonymous said...

ntah ape-ape je budak ni. tak suke betul perangai macam ni. ishhh