Followers

September 27, 2010

AKU MALUUU.....



telah dipakse dengan jayenyer oleh CIK ARA untuk join contest neh...contest yang dianjurkan oleh Cik Kila...kamo memang kan..bukan leh saye senang....tapi memang saye senang sekali buat kontest neh sebab saye dah penah postkan...cume susah nak mencarik jerk...saye malu taww nak cerita balik...hikhik..



ye..
semalam...
semalam tarikh bersejarah..

dah lame aku tak jatoh..
ye dulu mmg selalu jatoh..
kira mcm dulu..selalu amek langkah berhati2..

bila dah tak selalu jatoh..
hamek ko..jalan pon maen pakai hentam jek..
klu boleh nak langkah cepat-cepat dan panjang..
ilang sume segala sopan anak dara HJH NORMAH neh...
kalau mak mertua tengok pon boleh reject!!

sO..
dari rumah dah set kan kat pikiran..
"aku dah lambat!!!..."
so bila pikiran dah set mcm tuh...
maka langkah pon mmg kene cepat...
cepat dan cepat tanpe pikirkan keadaan sekeliling...
janji dapat punch card warna hitam bukan merah!!..

lepas tekan alarm kete..
lelaju langkah....
laju hingga aku pon tak tau aku langkah kaki kiri ke kanan..
tp....
sekali hamek ko!!!....

bunyi cem nangka busuk jatoh..
tp makluman okeh..kat opis aku takde pokok nangka..takde okeh!!!
jadinyer aku lah "nangka busuk" itu..
masih teringat..
masa nak jatoh tuh sempat lagi berfikir...
"eh..canne leh nak jatoh neh..."
terase di awang-awangan...

bila dah jatoh...
ngk sekeliling..
maluuu beb!!..
sape yang tak malukan..
buat free show tuh!!...

kompom de orang yang pandang...
sila maluuu...

tp aku senyum2 je..siap gelak2kan diri sendiri lagik...
cett...kejam tol aku neh gelakkan diri sendiri...
miahahaha..
tapi dalam hati menanges wOOo......


cepat - cepat bangun...
lap pape yang patot..
*kalau boleh nak lap memori dorang yang TERTENGOK aku jatuh tuuu...huwaaaaaaaaa.....

sampai kat tangga opis....de sorang mamat neh senyum-senyum..
baru dia nak bukak mulut...
aku dah sound..
"jangan tanye ape-ape okeh...."

aku maluuu...
sambil gelak2...

so selamat la aku..tak la terase malu..

lepas tuh sempat lagi aku wat survey tanye pada sorang sis tuh..

"ha..tu la..akak ingatkan bunyi pe yang jatohh....2x akak pandang"
pergh..betapa glamernye dan canteknye aku...2x dia pandang!!...

sekian...aku maluuu....

mintak2 takde sape yang amek gambar masa "nangka busuk" itu jatoh..




Tag 3 orang member...phewww..susah betul la nak tag orang sebab aku selalu mengabaikan tag dorang..miahahaha..

~ sya
~ honey
~ lassie

Share:

6 komen:

chenta said...

nape la tag org ni..org takde cite la..huuu

kata kila said...

kalau ade org tgkap gmbr camne?hihihihi


kila dtg amik link ye.thx hun join!

|| A r a W a n i || said...

heehhe..
gud gurl..
*sambilsengihsengihbacapostawk*

Dia.Honey said...

aramakkk kene tagged la pulekkk ekekekkekeke

deatH_luVer said...

sya^^korek je la mane2..huwaaa..den pon kene pakso neh sya..

kila^^kalau de orang amek gambar,den akan tak datang keje selame seminggu..malu oh..

ara^^sengih-sengih sampai penat ea....

honey^^buat jangan tak buat!!...

lassiegewdix said...

alamak , tag contest ?
insyllh nty lassie wat :)