Followers

September 28, 2010

Agak Pelik Bila Orang Add Kita Kat Facebook..Bila Kita Tanya Siapa Dia..Dia Boleh Cakap Kita Banyak Tanye Pulak..Eh..Apekah???

ada orang add aku..
bila aku tanye siapa dia...
tanye pulak kat wallpost sepupu aku..
dia leh cakap aku banyak tanye pulak..
aduhai..
dah la add aku peh2 cakap aku banyak tanye lak..

rugi woo tak dpt nak print screen wall tersebut..

bila aku ckp dia kerek..tahu pulak sentap..
dah orang gurau kasar dengan aku..aku pon gurau kasar ah dgn dia..
tapi alahai..takleh terima rupenyer...

terus..not nice to meet yOu.....
hahahhaa..
kelakar giler..

sepupu aku dah panic..
yang ini kazen..yang itu kawan...
miahahahaaa

takpe cool jek...
sebab aku dah sound dia sikit suh dia beradab....
terus senyap dia pas tuh...

sekali hamek ko..dia leh lak copy paste ayat aku n post kat wall kazen aku...
aramai ai..glamer gilos aku...


layan je la...kasi hangin sket..
buat2 gelak..
terus senyap dia..

aduhai...kalau dah tak kenal tuh...buat ar cara tak kenal..neh tidak..terus berengkau aku dengan aku..dan tetibe je berLU WA dengan aku.....
salah orang lar beb..


adik-adik jangan macam nih tau....hormati orang lebih tua...jangan men terjah jek... jadilah macam akak kat bawah neh..dia neh sopan jerk..hahaha...nak jugek tempek gambar sendiri..hikhik




alhamdullilah..hari ini ada gak entry..terima kasih adik yang di facebook itOO!!..hahaha

Share:

2 komen:

Dia.Honey said...

dah atas sebab itulah ai ada 100 org yg ai tak approve...bila PM derang tanya sape....derang cakap 'tak kenal pon....' 'entah' 'eh..nak kawan pon tak leh ke?'

tak de makne bagi ai..cos FB ai bukan mespes or frenster....huuuu

deatH_luVer said...

tau takpeeee
zaman2 nak nak add fwen ramai2 macam kat mespes n frenster dah abess..

facebook hanye untuk orang yang betul2 kita nak berkomunikasi kan...