Followers

September 30, 2010

September 29, 2010

selamat tinggal lamb chop dan segala jenis makanan berkaitan kambing...



aku suke makan lamb chop..
sangat giler dengan lamb chop....
tetapi..
sejak akhir-akhir neh bila makan daging kambing..
aku sakit kepala.....
ngadu kat mak..
mak kata mungkin aku ada DARAH TINGGI...
macam tak percaye..
terasa kerugian di situ kerana apabila kita mempunyai DARAH TINGGI...maka makan KAMBING adalah dilarang sama sekali....

so untuk test same ada mak aku ckp itu betul atau tidak..[budus kan?]
maka aku telah mengeTEST makan kambing panggang di open house ari sabtu lepas....
so dengan secara tak sengajanya or secara aku yang memang suke menempah sakit telah mendapat sakit di leher pulak..

so kesimpulannya....
kompom ar aku memang takleh makan kambing!!
ohhhh..RUGINYERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR....................

**pergi dua klinik ari neh..tapi dua dua klinik taknak terima aku sebab tidak bawa buku rawatan.....hampeh!!.........

Share:

Baru Ingat Nak Main Kutu Tahun Depan

kakak aku offer untuk main kutu tahun depan..
sebab dia nengok aku neh amatlah boros..
sekurang-kurangnya kalau main kutu..
boleh la gak menyimpan...

tapi baru tahu malam tadi kutu HARAM di Malaysia..
ada akta lagi tuu.....
Akta (Larangan) Kumpulan Wang Kutu 1971..
fullamakkkkkkk...
canne neh..
baru berniat nak maen kutu untuk simpanan sendiri..

walaupun orang cakap main kutu neh sama je kalau kita saving kat bank..
tapi bagi aku laen lar..
kita neh manusia..dah name manusia kan...
kalau saving kat bank..mesti akan keluarkan balik lainla kalau ada disiplin yang tinggi...
kalau orang macam aku neh..elok main kutu jek...
disiplin sikit sebab takot nak berhutang dengan orang...
tapi tak berdisplin kalau saving dalam bank..
:(


sweet kan.....

Share:

September 28, 2010

Agak Pelik Bila Orang Add Kita Kat Facebook..Bila Kita Tanya Siapa Dia..Dia Boleh Cakap Kita Banyak Tanye Pulak..Eh..Apekah???

ada orang add aku..
bila aku tanye siapa dia...
tanye pulak kat wallpost sepupu aku..
dia leh cakap aku banyak tanye pulak..
aduhai..
dah la add aku peh2 cakap aku banyak tanye lak..

rugi woo tak dpt nak print screen wall tersebut..

bila aku ckp dia kerek..tahu pulak sentap..
dah orang gurau kasar dengan aku..aku pon gurau kasar ah dgn dia..
tapi alahai..takleh terima rupenyer...

terus..not nice to meet yOu.....
hahahhaa..
kelakar giler..

sepupu aku dah panic..
yang ini kazen..yang itu kawan...
miahahahaaa

takpe cool jek...
sebab aku dah sound dia sikit suh dia beradab....
terus senyap dia pas tuh...

sekali hamek ko..dia leh lak copy paste ayat aku n post kat wall kazen aku...
aramai ai..glamer gilos aku...


layan je la...kasi hangin sket..
buat2 gelak..
terus senyap dia..

aduhai...kalau dah tak kenal tuh...buat ar cara tak kenal..neh tidak..terus berengkau aku dengan aku..dan tetibe je berLU WA dengan aku.....
salah orang lar beb..


adik-adik jangan macam nih tau....hormati orang lebih tua...jangan men terjah jek... jadilah macam akak kat bawah neh..dia neh sopan jerk..hahaha...nak jugek tempek gambar sendiri..hikhik




alhamdullilah..hari ini ada gak entry..terima kasih adik yang di facebook itOO!!..hahaha

Share:

Lirik Dadali Band : Disaat Aku Mencintaimu


Lirik Dadali Band : Disaat Aku Mencintaimu

Mengapa kau pergi, Mengapa kau pergi
Di saat aku mulai mencintaimu,
berharap engkau jadi kekasih hatiku,
Malah kau pergi jauh dari hidupku,

Menyendiri lagi, Menyendiri lagi,
Di saat kau tinggalkan diriku pergi,
Tak pernah ada yang menhiasi hariku,
Di saat aku terbangun dari tidurku,

Aku inginkan diri mu, datang dan temui aku,
Kan ku katakan padamu, aku sangat mencintai dirimu,
Aku inginkan diri mu, datang dan temui aku,
Kan ku katakan padamu, aku sangat mencinta…….

Menyendiri lagi, Menyendiri lagi,
Di saat kau tinggalkan diriku pergi,
Tak pernah ada yang menhiasi hariku,
Di saat aku terbangun dari tidurku,

Aku inginkan diri mu, datang dan temui aku,
Kan ku katakan padamu, aku sangat mencintai dirimu,
Aku inginkan diri mu, datang dan temui aku,
Kan ku katakan padamu, aku sangat mencinta…….

Semoga engkau kan mengerti,, tentang perasaan ini
Maaf ku telah terbuai, akan indahnya cinta
Maaf sungguhku tak bisa, untuk kembali padamu
Maaf ku telah terbuai, akan indahnya cinta

Aku inginkan diri mu, datang dan temui aku,
Kan ku katakan padamu, aku sangat mencinta,

Aku inginkan diri mu, datang dan temui aku
Kan ku katakan padamu, aku sangat mencinta,

Aku inginkan diri mu, datang dan temui aku
Kan ku katakan padamu, aku sangat mencinta..............

copy lirik dari : http://fuziifx.blogspot.com
Share:

September 27, 2010

Beraye Di Rumah Datin Dee~

abes sajork majlis kahwin tersebut..
dengan laju-lajunye pergi ke rumah mysis iaitu datin dee...
agak seprais la jugek kan sebab dijempot dengan disetkan time tapi bukan open house....
apekah yang kakak ku masak...
tapi tak harap ape-ape pon..
sekadar kuih suji pon den akan redah jugek...
*masih lagi mengidam kuih suji..huhu..

sanggop tuh makan sikit je di majlis orang kahwen sebab nak makan lagi di rumah mysis...
miahaha..tipOo jek...
padahal makcik yang rewang tuh telah mengisikan nasi ku sikit sajork...
kesian kan.....huhuhu...


jeng jeng jeng..macam-macam ade kan?...mee sup menu utama kot...ada nasi impit wif rendang..ada sambal udang...yummyyyyyyyyyy....tapi ada yang lebeh spesel!!..


kehepsi!!!....yummy lagikkkkkkkkkkkkkkkk...hahaha..aduhai kakak..saye kene makan taw sebab saye nak jaga hati kakak saye neh......padahal tekak yang selera benau!!...

ape tengok2 lagi kan..makan ah.....wif lala my osmet!!..


lepas makan berat-berat..kami makan kuih pulak.....perot sapekah itu kan??..ishhhhh..geleng kepale....

terima kasih kak datin dee...saye kenyang!..alhamdullilah..

Share:

Sepupu Saya Sudah Kahwin..Saya Bila Lagi?....Miahahahaha

aduhai..
abaikan tajok itu okeh..
kita terus ke penceritaan..

semalam menghadiri majlis kahwin sepupu di Petaling Jaya...
dan yang beshnyer semua keluarga di Melaka datanggg...
yeah..dapat jumpe myMOM.... :P

Sampai-sampai je salam sape2 yang ada dalam rumah tuu..lepas tuh ape lagi kita MAKAN laaaaaaa......
lepas makan agak-agak boring terus ajak sepupu sepapat berfotogedik di pelamin!!..
seronok!!

sumpah!..
takde idea nak tOlis ape..
layan gambar je ea!..




bersama pengantin.....isya dah beralih arah pada cik lala...hampes!!


wif pakmat!!..


tak tahu dah nak posing camne lagi.....


tegak itu seni..


like dis piXa walaupun muka ku tak nampak....


cari mane tangan akuuuuu.......


bila ada yang merasa jeles melihat kami berfotogedik...bertambahla ahli fotogedik..

giler buhsan tak tau nak buat camne lagi dah...

macam sedap jekkkkkkkkkkkk...



Selamat Hari Raya Semuaaaaa...eh tetibe....

abes majlis ku ke rumah someone...sangat menyelerakan hidangan beliau..sape yer.....tunggu next entry yerp!!...
Share:

AKU MALUUU.....



telah dipakse dengan jayenyer oleh CIK ARA untuk join contest neh...contest yang dianjurkan oleh Cik Kila...kamo memang kan..bukan leh saye senang....tapi memang saye senang sekali buat kontest neh sebab saye dah penah postkan...cume susah nak mencarik jerk...saye malu taww nak cerita balik...hikhik..



ye..
semalam...
semalam tarikh bersejarah..

dah lame aku tak jatoh..
ye dulu mmg selalu jatoh..
kira mcm dulu..selalu amek langkah berhati2..

bila dah tak selalu jatoh..
hamek ko..jalan pon maen pakai hentam jek..
klu boleh nak langkah cepat-cepat dan panjang..
ilang sume segala sopan anak dara HJH NORMAH neh...
kalau mak mertua tengok pon boleh reject!!

sO..
dari rumah dah set kan kat pikiran..
"aku dah lambat!!!..."
so bila pikiran dah set mcm tuh...
maka langkah pon mmg kene cepat...
cepat dan cepat tanpe pikirkan keadaan sekeliling...
janji dapat punch card warna hitam bukan merah!!..

lepas tekan alarm kete..
lelaju langkah....
laju hingga aku pon tak tau aku langkah kaki kiri ke kanan..
tp....
sekali hamek ko!!!....

bunyi cem nangka busuk jatoh..
tp makluman okeh..kat opis aku takde pokok nangka..takde okeh!!!
jadinyer aku lah "nangka busuk" itu..
masih teringat..
masa nak jatoh tuh sempat lagi berfikir...
"eh..canne leh nak jatoh neh..."
terase di awang-awangan...

bila dah jatoh...
ngk sekeliling..
maluuu beb!!..
sape yang tak malukan..
buat free show tuh!!...

kompom de orang yang pandang...
sila maluuu...

tp aku senyum2 je..siap gelak2kan diri sendiri lagik...
cett...kejam tol aku neh gelakkan diri sendiri...
miahahaha..
tapi dalam hati menanges wOOo......


cepat - cepat bangun...
lap pape yang patot..
*kalau boleh nak lap memori dorang yang TERTENGOK aku jatuh tuuu...huwaaaaaaaaa.....

sampai kat tangga opis....de sorang mamat neh senyum-senyum..
baru dia nak bukak mulut...
aku dah sound..
"jangan tanye ape-ape okeh...."

aku maluuu...
sambil gelak2...

so selamat la aku..tak la terase malu..

lepas tuh sempat lagi aku wat survey tanye pada sorang sis tuh..

"ha..tu la..akak ingatkan bunyi pe yang jatohh....2x akak pandang"
pergh..betapa glamernye dan canteknye aku...2x dia pandang!!...

sekian...aku maluuu....

mintak2 takde sape yang amek gambar masa "nangka busuk" itu jatoh..




Tag 3 orang member...phewww..susah betul la nak tag orang sebab aku selalu mengabaikan tag dorang..miahahaha..

~ sya
~ honey
~ lassie

Share:

September 24, 2010

Sawan Satu Hari Setengah Internet Tiada~

aku memang boleh hidOp tanpe heNpon di Opis..
tapi tidak boleh hidOp jika tanpe internet di Opis...
dan bila internet tiada selama satu hari setengah...
maka terjadi la kebuhsanan yang melampau-lampau...

so korang semua..
jangan addict sangat pada internet..
macam aku neh..

kesian la diri korang sebelum korang patot dikesiankan..
eh..apekah...

ha.....
disebabkan ketiadaan internet semalam..
maka niat yang meluap-luap untuk apdet menu berbuka puasa nam pada hari selasa telah tertangguh..
punye la berkobar-kobar nak aplod gambar makanan tersebut..sekali sampai opis,internet lak takdOp....hancur hatiku terus!!..

em..dah lame giler tak berasap dapor rumah sewa..
tak berasap dari tangan aku je..
selalu berasap di tangan osmet...

so bila osmet cakap dia takleh nak buka pose bersama-sama..
mula la otak neh berhempas pulas fikir nak makan ape...
ye la..
selalu ada osmet,dia yang rajin masak..
neh bila dia de hal..
ha..amek kau!...
sob..sob..sob..terus rase down nak mogok taknak makan 24 jam..
boleh?..
tapi tetibe TING!!!..
hohoho..
tekak neh mengilhamkan mahu makan bihun goreng tomyam!!!..
cam senang je kot buat nyer..
campak2 jek..
haha..semua makanan campak2 je kan...
so berdesup g kedai cari bahan-bahan..

dan inilah makanan yang aku makan sorang-sorang ketika berbuka puase...sedehhhh...terasa sangat di perantauannnnnnnn.........sob..sob..sob..mak!..:(

korang jangan tanye sedap ke tak..kalau tanye aku..kompom ar aku akan jawab SEDAP GILERRRRRRr...ye la takkan ar aku nak malukan diri aku sendiri....:P..tapi boleh la jugek kalau AWAL ASHAARI nak pinang aku..kira dah boleh kawen la aku neh....moarhahahahaha....

Share:

September 22, 2010

Alfie Geng Bas Sekolah!!...

eh..tetibe je kan..
dah lame aku nak blog kan pasal Alfie Geng Bas Sekolah ini..

aku minat dia!!!..

eh..korang tengok tak Geng Bas Sekolah Kat Astro tuuuuu..
hikhik..

neh la gara-gara melayan kerenah anak - anak sedara menonton televisyen..
dengan aku sekali dok tengOk..

sangat cute oh budak ini..
keletah dia dalam Geng Bas Sekolah tuh leh wat kita tersenyum-senyum...
so cute..

haiks...
alfie..alfie..

aku dah try search di google tapi tak dpt wajah Alfie yang close up..
ini je yang adO!!..

Share:

kebuhsanan melanda..

gile buhsan today walaupun ada keje..

kejenye iaitu membetulkan surat yang bos aku buat..
lepas tuh antar kat big bos ada salah lagi...
lepas tuh ada salah lagi..
lepas tuh ada salah lagi..

dan akhirnya...
baru betul..

seb bek aku masih lagi BETUL walaupun macam agak2 tak betul bila stress asik membetulkan surat tersebut...


gambar kat atas neh adalah anak kazen aku yakni anak sedara aku la kan.....raye tahun neh baru first time aku jumpe beliau sejak beliau dilahirkan..dah tiga tahun dah umur beliau...sangat keletah budaknye..sebijik macam mak dia...

eh..ketumpulan idea oh...

::nak buat open house ke tidak ea......(-_-)

Share:

September 21, 2010

ku bawak diri ke pantai teluk gong~

petang raya kelima aku membawa anak-anak ke pantai teluk gong..memang tidak dirancang pon...

sambil membawa hati yang lara..haha..sempat lagi nak bagitau hati lara..lara ker?..:p

eyp...kalau hati lara memang takleh tido kan walaupun air mata neh setitik pon tak jatoh....tetibe merasa pelik...bukan lara kot cume terkilan dia buat begitu...

isha dan ahmad..huhu..sangat sengal kan muka isha..selambe jek...


ahmad di bawah sinaran mentari petang...like dis pixa walaupun tak berapa nak cun...kamera henpon sajork kan...


isha faham hati mak ndak kan sayang..merenung mase depan mak ndak dia sorang neh..
disakiti hingga sudah terbentuk hati batu sekarang..


lakaran hidOp mak ndak tidak seceria hidop isha kan sayang...isha kene kuat taw di masa hadapan..jangan jadi macam mak ndak...berkali-kali tersungkur....




mak ndak sayang isha sangat5....kamu adalah kekuatan mak ndak...

Share:

Lirik Lagu Bulan Band – Aku Cinta Kamu Kemarin

Maksud hatiku bukan begini
Sumpah matiku tak ingin lagi
Bisa jadi kau tak bercinta lagi
Karena patah hati

Kau telah patah hati
Lebih baik kau
Cari cinta lagi
Cinta mati yang
Akan kau temui
Aku tak perduli
Lupakan semua
Semua yang pernah ada

Reff:
Aku sayang kamu
Itu kemarin
Aku cinta kamu
Juga kemarin
Aku suka kamu
Itu yang dulu
Aku rindu kamu
Setengah hatiku
Saat ini aku akan
Mencari cinta yang lain
Share:

September 20, 2010

melaka - jiboi baru - panchor jaya - sendayan - telok kemang - sungai raya - melaka

perjalanan yang memenatkan!!..

Hari Cuti Umum 1 Malaysia baru-baru ini, sepupu aku di seremban mengadakan kenduri masuk rumah baru......so kami dari Melaka berkonvoi ah 5 buah kenderaan....

[sebelum bertolak..amik gambar dulu..tapi bertiga jek..ntah kenapa kakak aku tuh macam tiang bendera pulak....hikssss..motif aku sorok badan???]


Jam 10.10 pagi da bergerak dari rumah....lepas 1 jam setengah sampai ler kami di Kampung Jiboi Baru tuh....sekali humanggaihhhh..salah time...kenduri tuh diadakan lepas asar...kitorang sampai awal giler...sampai-sampai je terus makan tengahari..nasib baik la Kak Long de masak makanan..kalau tak jenuh ah nak tunggu pas Asar baru nak mam....

Rumah baru Kak Long neh bersebelahan dengan rumah arwah Mak Long....Sebak je rase masa jejakkan kaki rumah tuu....rinduuuuuuuu kat arwah mak long...rinduuuuuuu kat rumah itu...bertahun-tahun dah tak jejak rumah neh sejak mak long meninggal...... T____T...Alfatihah untuk Arwah Mak Long...Fatimah Ali....

Kami tak tunggu pon kenduri tersebut...sebab nak hantar adik aku tuh ke ktm seremban...lagipon banyak tempat lagi nak pergi..sedeh kan...tapi sempat la tolong-tolong buat kerja sikit....jadi la kan walaupun tidak dapat makan kenduri.. :)

Lepas zohor kami bergerak ke rumah pak sedara aku di Panchor Jaya..eh betul keee ejaan tuh ea.. :)... pes time aku jejak kaki ke rumah beliau....makan kuih raya saJork.....dan yang beshnyer rumah pak sedara aku neh de motor besau!!..gile jakon memasing amek gambar..ye la..orang kampong kan.... :)



agak-agak dah puas makan dan posing2 kami pon bergerak ke KTM Seremban hantar adik bongsu aku....babai dik...jumpe lagi taun depan..eh..bleh?... :p
di sendayan kami makan mee goreng basah ...agak penuh perot ketika itu tapi disebabkan menghormati tuan rumah..aku pon makan la jugek..eh..apekah..alasan semata-mata kan... :p


beraya di teluk kemang adalah tidak dirancang...tetibe je nenda menyuarakan hasrat nak singgah rumah moyang mohsin...ishhh..aku pon tak pernah jejak kaki ke situ....kenal pon tak moyang tuh.....


sekejap je pon singgah beraye di teluk kemang tersebut..lepas tuh mak ajak g nengok rumah lama kami di teluk kemang tersebut...dah laen tempat tuh....rumah yang kami duduk dulu dah takdeee...eeeeee..sedeh.....huhu..aku pon dah tak hengat kenangan duduk kat teluk kemang....dah 26 tahun tinggalkan rumah tersebut.....rinduuuuuuuuuu...eh apekah ini..asik rinduuu sajerk.... :)....


singgah pulak di rumah saudara di Linggi......makan mee jugekkkkkkkkk..aduhaiiiiii.....dan goreng pisang..tapi aku tak mam pon goreng pisang..batok wOo..takleh blah rasenyer raye kali ini disulami batuk dan selsema......aku makan mee jek..itupon sebab nak amek hati tuan rumah lagiii...ngeeee...amek hati la sangat la kan... :p


bergambar di hadapan rumah tuan rumah di Linggi..oh ayatku tunggang terbalek kan.... :p

baju raye sehelai sajOrkkkkkkk....maka terpaksela pakai baju pink neh......huhu..sodih kan...?..

panjang kan entry kali neh..sume nak sumbat ke entry neh mmg la jadi begini.!!...

Share:

Selamat Bekerja Kawan-Kawan



mood raya masih lagi berbekas di hati....
canno neh...

pagi-pagi lagi sudah mengadap blog..
buhsan dan blur tidak tahu mahu buat ape....
rase macam makan gaji buta...

Oh tetibe...
bos memanggil daku lalu memberi kerja....
so mud untuk bekerja sudah ada!!...

JOM KITA BEKERJA!!....
Share:

September 19, 2010

19.9.2010

apa ada pada tarikh ini?
Hari ini,skendulku yang tercinta melangsongkan perkahwinannya di kluang..eh tercinta ker?miahahaha.eyp,mulai sekarang kena tulis bekas skendul..:p

aku dijempot?
aku adalah tidak dijempot..walaupun aku telah menalifon beliau pada malam setelah aku melihat kad undangan beliau di facebook wife beliau..sadis kan..takpela,dia takot kot aku meroyan depan pelamin beliau memberitahu segala rahsia kami pada wife beliau..
aku tidak akan meroyan same sekali disebabkan aku percaya jodoh itu telah ditetapkan oleh Allah S.W.T.
Lainlah kalau aku meroyan,aku akan dapat duduk disebelah beliau di atas pelamin..bermimpi la aku kot..

Dan sangat pelik,bila msj yang aku hantar pada dia beberapa hari lepas iaitu selepas aku menalifon beliau sehingga sekarang tidak delivered..off hp ke dia?..jangan berumah di tepi pantai kalau takot dilambong ombak.eh tetibe berfalsampah pulak..paham2 sendiri la ea.

Manekan tidak beberapa minggu or yakni di bulan ramadan yang mulia,aku ada chat dengan beliau tapi langsong tak dikhabarkan berita gembira ini pada aku.apekah?..malah beliau sebenarnya telah bernikah pada bulan yang mulia itu!tidak baek tau sayang buat ai begini..hahaha.tetibe bersayang2 pulak..

Sangat pelik kan..aku neh kawan or bekas skendul dia yang telah ditipu hidop2?
Kalau kawan,mesti dia tiada masalah nak bagitau aku..
Ke dia telah menganggap aku mangsa beliau yang telah ditipu hidop2 lantas malu untuk memberitahu kerana akan tercalar kredibiliti beliau yang ku anggap sebagai seorang rakan yg sangat cool...

macam-macam manusia di zaman sekarang kan..

Haiks.termembebel lak di pagi hari.neh kalau mybff tahu aku tulis kt blog pasal skendul ku ini,mahu kene ceramah 4 hari 4 malam..huhu..

apdet 270910 :: dia inbox ku di fb memberitahu beliau bergadoh besar dengan wife beliau selepas aku kol beliau hari tuh..[erk salah ku ker?...salah dia rite?? sebab tak bagitau sudah menikah].. serta meminta maaf atas segala perbuatan dan minta halalkan makan minum dia...dan aku cume menjawab "okeh"..itu sudah cukup kan.... :)
Share:

September 15, 2010

lepas neh mesti rinduuu..

seminggu ada dengan dia.
segala ape kerenah dia adalah depan mata..
paling tak leh tahan bila da pandai nk mekap2 neh.
pantang masing2 siap2 nk pergi beraye.
mesti dia ada menyelit membongkar handbag aku nak mekap.
kamu sangat cumel anakku..

rinduuu..

*kembali ke selayang sabtu pagi..besok mahu ke seremban.

Pstt..kak jemah,sy mahu raye rumah kamu..hik3.
Share:

September 14, 2010

setahun sembilan bulan

kisah setahun sembilan bulan harus kututup rapat-rapat.

cerita setahun sembilan bulan harus kusimpan kemas-kemas.

dia bukan jodohku.
kini pasti.

kuatkah aku?
Mungkin.
sebab setitik air mata pun tidak jatuh..
alhamdullilah..

inilah hikmahnye kalau sudah puas menangis dulu..

SELAMAT PENGANTIN BARU KAMU, EZAN & PASANGAN..
Share:

September 12, 2010

saye hepy..nangesh!

erk.hepy tapi nangesh?.

Hepy bila dapat jumpe family jb.
rinduuuu...

Da lame gler aku tak jumpa mereka.
rinduuu sangat5.

Eh.melampau pulak kan rindu neh..

aku mahu dorang tahu yang aku memang rindukan mereka..tapi susah aku nk terjemahkan..

Hope pasni dapat selalu jumpe mereka!
Share:

September 10, 2010

September 8, 2010

September 6, 2010

gembira bersama kawan-kawan baru~

semalam..
berjimba-jimba bersama housemate dan 3 orang kawan baru...
sangat giler okeh...

berjalan-jalan di JALAN TAR..
mencari baju raye untuk si kecit SU itu...
haiks.....susah benau kan kalau dah saiz badan adalah XS...
dari satu kedai ke satu kedai...
nasib baik jumpe....
*tetibe bersyukur dikurniakan badan yang chubby..hahhaa..apekah?..

lepas tuh berbuka puasa di restoren ape ntah..
depan lrt masjid jamek jek..
sangat tak berapa okeh perkhidmatannyer....
lepas neh jangan haraplah nak makan kat situ lagi....

destinasi terakhir kami adalah dataran merdeka!!..
posing-posing kat situ..
gile havoc..
selambe je tepi jalan snap2 pixa..
kamu kamu semua memang besh ar!!...


::esok selepas sahur mungkin.....akan bergerak balik ke kampong...doakan saye selamat sampai yer...::

Share:

September 3, 2010

mimpi itu

mimpi tentang dia yg di jb nun.

mimpi dia tapi di mulut sebut name arwah khuraim menggantikan name dia.

apekah?
selalu begini.
di fikiran tentang dia,dimulut sebut name arwah khuraim.

hebat betul penangan dua insan ini bergabung menjadi satu..
Share:

pengumuman!

aku cuti hari ni!
Hehe.
gempak je lebih.
:p

cuti sebab malas nak attend meeting.
dengan bos aku sekali bercuti dengan alasan yang sama.
malas nak ngadap bigbos yang macam entah ape-ape.
mengarut je lebih..

*sekali aku dah tak suka,sampai bila bila aku susah nak terima..
Share:

September 2, 2010