August 29, 2010

phewww...saye penat neh!

itupun nk kecohkan.
macam ko sorang je penat.
hehe.

Apdet2 di subuh hari..
bru je dapat melepakkan diri atas katil..

semalam g jusco,wgsawalk dan tesco!
gler rasenye.
sampai terpikir,aku ke neh?
rembat kanta lekap bwarna.
Ye,org beli baju raye,aku beli kanta lekap.75hengget!..
lepas 2 nyesal!.huhu

pagi2 hari neh g selayang mall..
lepas maghrib g buang minyak kt jalan tar sebab tidak jumpe parking.
Aduhai mengamuk aku.
Seb baik bukan aku yang drive..

pas naik hantu x dpt parking kt jalan tar,ktorg g naik hantu pulak kat danau kota.

Memang naik hantu,bila makhluk Allah ramai giler,sampai aku rase berada dalam sauna.peluh2.giler!

iklan sekejap: hari neh aku bertambah benci manusia yg beruniform biru!..sangat kurang ajar,otak letak kt lutut,taktau hormat perempuan langsong..perasan hot!
*seb baik luahkan perasaan malam2,kalau siang da kurang pahala aku.

iklan kedua: sampai umah terus jumpe ex-bf jap,ada hal..dia cakap,aku rupe lisa surihani!..bute ke ko?..jaoh langit dr bumi.agak2 sket bro kalau ye pun nk usha2 bonus aku..

Perenggan akhir : aku xbeli ape2 pun sepanjang 2 hari melainkan kanta lekap dan laundry bag!.

Kesimpulan:
No mud utk raye.

Penutup:aku rase entry ni cem sampah!..
Share:

3 komen:

MisZ DeAnNa said...

mak oi..

dugaan sungguh di bulan posa ni yee..

dee ridzuan said...

lisa surihani?

okeh laa tuu...hehehe... sib baek tak tergolek jatuh kan dengar...
---------------------------

jalan sakan sejak ada oranje nie.. kanta lekap jugek salah satu persiapan raye! pakai d pagi raya dan berjalan raya ke rumah sanak saudara..okeh! hehehe

deatH_luVer said...

sis^^hehe...tergolek2 ketawa kak..kelakar je bila dia gtau camtuh..gilos ape!!...

ari tuh bukan naek orange kak..naik reddy.....hehe..

kanta lekap ku bermasalah skang neh..!