Followers

August 16, 2010

NOA - Nor Azita Osman

agak-agak sape yang TAK TAHU pasal kes beliau neh?
sesungguhnya mereka yang tak tahu itu adalah orang yang tidak mempunyai facebook...
:)

beliau diblacklist kerana menghina johor disebabkan biskut famous amous.....

kelakar okeh..tapi agak tak kelakar bagi orang JB mungkin..

tetibe teruja untuk klik like di facebook anti beliau...kenape?sebab skendulku orang sane?..bukan..sebab gile nak tau ape yang mereka-mereka sembangkan di facebook anti NOA tuh...

mula-mula memang rase geram kat NOA tapi bila membaca ayat caci maki dari mereka-mereka yang kununnye geram dengan NOA...aku rase 2x5 ajek!!......

eh..tetibe rase kelakar pulak dengan manusia-manusia neh..lebeh2 lagi orang MELAYU..oh..patotnyer bukan kelakar tapi perlu rase kesian sebab ramai orang MELAYU yang terjebak dalam caci maki neh...

lebeh-lebeh kelakar bila admin anti NOA tuh sibuk suruh NOA minta maaf....aku rase selalu sangat admin apdet suruh NOA neh minta maaf segala bagai..tapi ada NOA kesah???....diam je aku nengok minah tuh.....

sudah-sudah la tuh................korang berperang hebat dalam tuh..NOA tuh rileks je kunyah biskut famous amOus sambil gelak geguling nengok korang dalam tuh dok maki hamun dia......takde makne dia heran sangat pon....

*biarkan mereka yang berkenaan aje yang amek tindakan..aku letih woo baca ayat bukan-bukan kat situ.......kurang pahala puasa aku....erk..sape suh LIKE kan?.. :)
Share:

4 komen:

cik aiLebiu said...

dah lama x jenguk page anti NOA tu...masih bising lagi ke dorg? hehe...

deatH_luVer said...

bising..
sampai rimas..
sampai tak larat nak baca2 dah...
rase cem dorang tuh buang mase jek n menambah dosa..
kuikui..mampus aku!..

Rara said...

dari awal lagi memang takda rasa marah pun kat dia. biasalah, hujan batu di negeri orang, hujan emas di negeri sendiri. pernah rasa kot apa yang dia rasa tu, cuma tak meluahkan dekat facebook je hahahahahaha :p

deatH_luVer said...

hehehe..seb bek cik ara tak luahkan..klu cik rara luahkan..msti dah famOus dah cik rara neh kan... :P