August 17, 2010

chentadea.blogspot.cfom - apekah ini..


siapakah yang telah menggugel url blog den sebegini rupe..

kenapakah bukan COM....kenapekah CFOM?..
kepelikan..
banyak la tuh 18 kali carian....
eh..eh..nampak tak tuh ada name nazrul aza?....


inilah budaknyer....dah lame nak tau url blog neh..sekali dia pergi search name dia sendiri lak...dan aku pulak punye la lurus bendul...g letak name penuh dia kat entry neh..sekali dia pon dapat la url blog aku..ye...sekali dia pon membaca blog aku..suke eh u naza dapat url blog ai..terus masok ke favourite...huhu...sadis..bahye tuh..huhu..nak mengumpat pon tak leh skang neh.... :)
Share:

5 komen:

cik aiLebiu said...

hehehe...tu la yg masalahnya klu xnk kwn2 tau blog kita...google sket dah jumpa...

saya_arief said...

nak cepat kowt..
tu yang jadi cfom tu..
kalo lambat2, takot abis air soya..
:P

deatH_luVer said...

cik 143^^tuh la pasal..lopas neh kompom den tak lotak dah name penuh kengkawan..

arief^^haha..mentang2 pose..statement....hikhkk

un_sign said...

eh macam mana nak buat nie cik donat...?

deatH_luVer said...

wid..
buat ape wid?
tak paham lar wid...