Followers

July 8, 2010

Waktu Jam Bekerja Saya Adalah 8am - 5 Pm..

tapi sudah lewati angka 6 petang..
aku masih di office lagi.......

heee..
menyiapkan slip keputusan induksi 2009 untuk diedarkan...
dah 2 hari duk mengerjakannya...
itu baru separuh..
ada lagi separuh pada Pengarah Bahagian..
tunggu beliau sign...

tapi Sijil belum boleh diedarkan lagi..
cume slip......
itupun dah legaaa giler...
kalau tak..
ada yang membebel.....
buhsan...


ini adalah slip keputusan yang sudah siap-siap dimasukkan ke dalam sampul surat..saket tangan wOOo sebab tulis nama sorang-sorang atas envelope..ramai giler...
*kalau tolisan tak santek tuh..harap maap sebab tangan makin lame makin lenguh... :p


ini untuk diposkan kepada negeri-negeri dan salinan kepada bahagian perjawatan....

p.s: ini baru sebahagian..ada lagi sebahagian...uwaaaaaa....sangat banyakkkkk...tapi nak buat canne kan...dah gaji dibayar untuk buat kerja macam neh..... :)
Share:

5 komen:

sI tEDI said...

he he he

ya! buat dengan ikhlas. he he he

aSh aBd Rahman said...

nape x print je nama2 kat envelop?

Hazman said...

camtu la kan... bila dah masuk kategori YANG MENURUT PERINTAH.... huhuhu

deatH_luVer said...

haha..
ye ..sebab berpegang pada itulah,saye mengikhlaskan diri....

~sebenarnye itu adalah ayat peberet bos...[dah gaji dibayar untuk buat kerja...]hahhha

deatH_luVer said...

ash^^oh..takde printer yang leh diprint atas envelope..yang ada...hanyela envelope kecik..envelope saiz a4 tidak boleh...

en.hazman^^hehhe..ye...ayat yang dipegang oleh penjawat awam...