Followers

July 20, 2010

Tengahari Di Hospital Selayang..

semalam mybff ajak temankan dia g Hospital Selayang hari ini...nak melawat kawan katenyer....sambil-sambil tuh dia suruh aku nengok kat wall facebook dia..ade maklumat mengenai kawan dia yang sakit tuh...



inilah gambar sahabat mybff tuh...grab dari fb mybff....

So kami buat keputusan untuk pergi melawat time lunch....gerak dari office pukul 1....beli buah-buahan untuk beliau ...dan sesampainya kami di wad tadi,sahabat mybbf tuh macam tak sangka dapat jumpa balik mybff neh..ye la..afta school dah tak jumpe...bila jumpe..dia dalam keadaan macam neh..Nazim neh mengidap kanser....tapi dia tak bagitau kanser ape...sedih lihat keadaan dia tadi..abes satu badan melecur sebab kimoterapi....bersungguh-sungguh beliau bercerita...sampai kami lak kesian nengok dia..maybe excited jumpa kawan lama...

asik ulang alik HKL - Hospital Selayang....haiks..kuat betul semangat dia..sempat lagi bagitau..kalau boleh, dia taknak kengkawan tahu yang dia saket..kalau aku kat tempat beliau..mao la aku nanges hari-hari... kagum dengan semangat beliau...

Moga Mohd Nazim Bin Sarkom cepat sembuh dan dikurniakan semangat yang lagi kuat untuk melawan penyakit beliau...AMINNN...

Share:

1 komen:

BezBuddy said...

smoge nazim cept subuh...aminn