July 19, 2010

Pengalaman Guna Gold Slimming Foot Patch..

meh nak cerita pengalaman aku guna Gold Slimming Foot Patch neh...



ini adalah ketika mende alah neh belum lagi digunakan....sangat bersih okeh!...aku pakai time nak tido..dah katenyer sekurang-kurangnya 4 jam hingga 8 jam..so time tido la time yang afdal...
mase mula-mula nak tampal tuh..adeshai..kompius bukan maen....siap sms
maya..takot woo tersilap...kang penat2 je beli...toksin tak keluar-keluar... kan naye jerK!

Gold Slimming Foot Patch neh hendaklah ditampal di tapak kaki..kalau kat bahagian laen,tidaklah memberi effect sangat....disebabkan aku neh tido lasak..maka benda alah neh asek tertanggal ajek..haiks..dugaan..



dan inilah hasil selepas 8 jam pakai Gold Slimming Foot Patch neh... ini adalah hari keempat aku pakai..baru dapat aku snap pixa..selalunya, lepas buka mende alah neh terus aku buang aje sebab.............WA TAK TAHAN DENGAN BAU DIA!!...huhu..busuk!!!.....

2 hari pertama aku pakai mende alah neh..aku de alami kesan sampingan..kepala sakit, tekak kering....so kene minum banyak air la...korang jangan tanye bape berat aku yang dah turun..aku tak g timbang pon....lagipon ape la sangat nak timbang bila pakai mende alah neh je tapi tak senam..aku pOn cume nak keluarkan toksin-toksin jek..... :p

eh..korang taknak cube ker...murah jek...RM2.00 sekeping....beli kat sini.. MAYA ONLINE SHOP

Share:

2 komen:

Oong-ong said...

nice info ! mcm nk try..heheh

La Leeda said...

salam, blh tumpang tanye? dah brpa lama pakai patch slimming tu ek?
brpa brt turun? berkesan pd awk?