July 28, 2010

OMG!!!....Lemak Sudah Hilang 1kg!!...

macam manyak nau lemak yang ilang..kecoh satu dunia..moarhahaha..yela...bukan senang lemak degil neh nak hilang..pueh la berdiet bagai..takmo gak dia hilang..sampai tensen-tensen..tapi lagi tensen lagi tak elok sebenarnye kan..lagi la kita nak makan banyak...

meh nak kongsi rahsia hilang 1kg lemak...eceh..siap nak kongsi tuh..hahaha..hilangnya 1kg jek..:p

sebenarnya aku puasa ganti sudah 3 hari..lepas tuh berbuka pon dengan ala kadar jek..megi pon boleh layan...lepas tuh roti..kalau lapar lagi..jom mamak!!!...eh..takdela..dah lame dah tak g mamak..

kalau lapar...aku akan makan epal hijau...kadang-kadang buat air susu...dan aku pon sebenarnye dah lame tak minum ais dan air yang bergula....kalau ada pon..kadang2 terminum..:p..tips neh aku ikot dari blog kak jemah a.k.a viruspadu...aku baca blog kak jemah neh pon secara tak sengaja bila gugel mcm mane nak kuruskan badan.dah lame dah..dari tahun lepas...cume baru-baru neh je baru iman kuat untuk katakan tidak pada gula..eh.neh tetibe cer pasal kak jemah kenapekah ini...oh..saje nak bagitau kak jemah follow blog aku...tu...tu....angka 280 milik kak jemah.. :p okeh stop cerita pasal kak jemah yang comey...

dan sekarang neh aku giler air kosong...hari-hari dah wajibkan minum air sekurang-kurangnya 3 liter...keluar masuk tandas 4 kali dalam satu jam dah jadi perkara biasa.....takpe..aku lagi suka begini dari keluar masuk tandas sebab minum teh herba orang kampong...

aku pun dah lame tak makan nasi...tapi kira mam karbohidrat gak la bila makan roti..same aje..kalau boleh nak kurangkan karbohidrat tapi badan nanti lemah2..slow-slow la skang neh..kalau terus-terus je..mao aku pengsan!!...

dan mungkin juga disebabkan aku gune gold slimming patch...nak buang lemak dan toksin dalam badan..korang taknak cube?...cubela...murah ajek...RM2.00 sekeping...buang la toksin dalam badan..bukan elok pon korang simpan toksin dalam badan....g la ke blog MAYA ONLINE untuk mengorder gold slimming patch tuh.... :)...

itu je la yang boleh aku kongsikan setelah hilang 1kg lemak dalam badan aku...:p..semoga berjaya!!.... :p

::aku kene kurangkan 10kg lagi untuk dapatkan berat badan ideal..::
Share:

4 komen:

Nudi said...

best nya hilang 1 kg


saya nk hilang 1 kg pon bkn main susah lagi

|| A r a W a n i || said...

wah wah wah!
Syabbas mera dost..
nak turunkan berat badan jugak lah!

duta_illuzm said...

lemak itu indah...makaseh...

deatH_luVer said...

nudi^^same la...usaha tangga kejayaan kan..so jom same2 kita naek tangga...:p

ara^^woahhh...spiking industang gamaknyer....hehe..jom2...

duta^^Oh..mmg indah tapi....nak lagi indah!!..