Followers

July 18, 2010

Oh No!!

help..help...
ish..semacam tak percaye..
geleng kepale laju2...
:p

ish..tarik nafas jap..
hehe..asik nak gabra ajek aku neh..

btw..bukan ape2 pon.
eh..ape2 lar..

pagi2 tadi sesaje je gatai2 dok taip nama abg angkat mase sekolah dulu kat FACEBOOK...
try punye try......
jeng..jeng..jeng..

jumpe lar...
tapii...........
uwaaaaaaaaaaaaaaaaa....nak pingsan sekejap boleh???..

kenapekah...kenapekah..
sayang betul...hikssss.....ah..mao pitam lagi sekali...

nak tau sebab ape?..
abang angkatku sekarang adalah seorang gay!!..

kenape neh bang oittt...tau la muke jambu..tapi jgn la sampai terpesong...huhu..patotla adikmu jugak terpesong..eh!.:p

ruginyer seorang jejaka yang hensem dan macho tapi memilih kaum sejenis sebagai kekaseh hati...


Share:

3 komen:

miss faten said...

Ouch!! Gay???

Kenapalah zaman sekarang yang handsome kacak lagi bergaya memilih seorang LELAKI untuk menjadi teman??


Uikss... Sedihlah =(


Tapi actually, kacak tak kacak, kalau namanya Islam, jangan jadi gay!! Gila betul !!

~ceRRy beRRy~ said...

mak aiii...
camne leh tau dia gay???

deatH_luVer said...

faten^^mmg giler....sayang laaaaa...sob..sob..dah lar dia hensem..kacak.....ish..rugi sangat2..."abg..saye ada je neh kalau abg tak temui cinta sejati seorang perempuan..."...hahahah...adesh....geleng kepale laju2...

ifa^^tengok kat wall dia ..sume lelaki je yang komen..semacam je lak tuh komen...now pun bila add dia..dia tak epruv....