July 7, 2010

Myvi Pink - Limited Edition..


oh giler!!
mesti bajet sweet je kan bila pakai Myvi Pink neh...

baru je dilancarkan hari ini..ekcely..aku pon tak perasan sangat...tapi bila baca kat facebook
ecah ..baru la tergerak hati nak search kat internet....

Mesti ramai gegurl-gegurl kat luar sane yang tido tak lena...makan tak kenyang...mandi tak basah....dan pada yang dah beli kereta tuh..mesti menyesal kan...*
macam aku!!!...

kalau korang nak tau lagi pasal Myvi Pink neh..sila la click sini --->
Myvi Pink

**berdoa supaya tiada Viva Limited Edition Colour Pink..kalau ada jugak..mao aku meroyan kat sini........huhuhuuhu

Share:

4 komen:

sI tEDI said...

belanja satu diK!

eh ehe he

.::WaNiE::. said...

hahaha

tak lama lagi keluar la tu viva pink

hahahahahah

deatH_luVer said...

tedi^^hahaha..belanje??....utk diri sendiri pon tak lepas..hikhik

wanie^^ko memanggggggggggg........aku sumpah ko kang jadi viva pink!

Dia.Honey said...

tak yah nak tunggu kuar....terus g anta kedai cat.. eekekekeke