Followers

July 13, 2010

Lagi Lagi Majlis Kahwin...

huish..ingatkan habes je cuti sekolah..dah takde dah orang nk buat majlis kahwin..sekali balik neh kene hadap 2 sekali majlis..takpe2..menurut tips2 dari orang tua.."Barangsiapa yang mahu dipercepatkan jodoh..selalu la mengunjungi kenduri kahwin"..ye la Add Imagebarangsiapa la sangat..padahal kalau mak tak membebel...mao aku tengah syiOk landing kat rumah...hehe..aku neh kalau mak tak pakse nak pergi..takde makne ea..duduk je rumah..balik kampong tak serupa macam balik kampong....orang kampong pon tak kenal..baju pon bawak selai..itu la yang dipakai ari sabtu..itu la yang dipakai ari ahad...syhhh..korang yang baca blog neh je yang tau...huhuhu....

Kenduri kali ini belah adalah di Sungai Tuang..belah mak aku.eh..belah arwah abah kot..ha..sudah..tak hengat langsong....dah lame dah tak jejak Sungai Tuang neh...sedara mara kalau jumpe tepi jalan pon tak kenal...tuh yang mak pakse prgi tuh..untuk kenal sedara mara katenyer....:p


sampai-sampai je pengantin dah bersanding...terkezut aku...mase tuh baru jam 12.30tengahari...jarang pengantin dah berarak awal2 sebegitu....
neh snap mase pengantin ngah bersantap...
*aku tak kenal pon pengantin...


makan-makan..kene beratur panjang nak amek makanan...huhu..tak pernah sebegini...


adik aku dengan kazen aku..diusik2..tapi takde makne haiks...Siti ko leh dapat lagi baek dari dak Aweh neh...


neh la kak ngah aku...bini angah aku dengan si adik....

yang dua orang neh pulak anak Along..eksyen giler dengan cermin mata hitam nyer...macam hero tamil dah dak iman neh tapi seb bek cerah...haha..opsss....

*hepy...... :)

Share:

4 komen:

sI tEDI said...

merahnya pengantin!

~ceRRy beRRy~ said...

comenyeeee iman!

.::WaNiE::. said...

apa pun makan lauk kenduri best

haha

Rara Nasiha said...

best bila dapat pergi kenduri kawin org kan. :)