Followers

July 13, 2010

Gold Slimming Foot Patch...

kate nak kurus kan..so pantang je la kalau nampak barang-barang besh untuk menjayakan kempen menguruskan badan neh..cepat2 je teruja..hikhikhik....aku dah order dah kat tuan punye blog neh..Cik Maya..eh Cik ke Puan eh..lupe nak tanye..:p

gold slimming foot patch neh, bukan sahaje untuk buang toksin..tapi boleh juga untuk buang lemak..[ini motif utama aku..hahahaha..nak senam gile pemalas...salu senam dengan jayenyer di atas katil ajek] ..hanye RM2.00 sekeping...murah kan?...

dan mud aku sekarang adalah tidak sabar untuk menunggu kiriman sampai...nanti if aku dah pakai..aku bagitau ea..

nak tau maklumat lanjut..sila click kat laman web neh
mayaonlineshOp
along aku pon pernah gune foot detox patch neh..dia pon kata okeh..ape kata korang try..yela...toksin amat bahaye kalau disimpan dalam badan lelame.lebeh baek mencegah dari mengubati..eceh..hikhik..

jom try!!
Share:

5 komen:

sI tEDI said...

kalau berkesan nanti roger2
he he he

deatH_luVer said...

hehe.okeh dear!

Admin said...

maya sini...cewah bukan main lagi....hope oklah u pakai....tp akan rs lapar or dahaga....so minumlah byk air or buah ya....pakai 5 hari then rehat 2 hari then sambung lagi...tu yg disarankan...huhu...


http://mayaolineshop.blogspot.com/

~ceRRy beRRy~ said...

nnti dh guna btau la hasilnya yep! =)

aSh aBd Rahman said...

nnti jgn lupe report hasil ek..