Followers

July 2, 2010

Cemas!!!!

Cemas..
bila otak tak dapat fikir ape-ape..

hanye dok pandang kotak kosong kat new pOst..
taip dan backspace..

huihhss..nak taip ape neh..

Cemas betol..
meh ler sape2 ada idea..
meh bagi kat aku..

nak tulis tentang fasha sandha dan jejai??..
huikss..nyampah taw..
jejai tuh cam dipaksa backup kenyataan fasha..
ish..i lebiu la tiz..
dun wery..i trust you!!..

nak tulis tentang penyanyi baru yang popular kat jepun tuh?
rase cem pelastik lak sebab tak dengar lagi lagu-lagu beliau...

nak tulis tentang kes remaja ditikam sebab cinta di georgetOwn?..
ish..takottt....terkenang-kenang kembali peristiwa beberapa hari lepas..
saye dalam trauma dan dipsiko seseorang sebenarnye awal minggu ini.
itu yang entry mintak kamo2 semua doakan saye selamat..
*eh...gune ayat SAYE plop?..sopan..:p

ish..buntu la..
kadang-kadang fikir..
mao je sumbat ape yang HOt kat surat khabar masuk dalam blog neh..
tp tak seronok....

ish..nak taep pasal life semalam?
semalam g jumpe isha lepas tuh balik rumah..
terus tidO..

eh..eh....malam neh nak g nengok wayang lar..
cerita ape ntah....
mohon-mohon movie ini besh...

:)
Share:

6 komen:

chenta said...

itula..sekarang mcm takde idea nak update blog

~ Lady ell ~ said...

elok jugak sesekali n3 yg tk berapa nk ada ni...:)

SaYa iNsaN bIasE said...

kenape sekarang suda kurang entry di blog cha ??
huhuhu...
cha jugak mengalami masalah same sejibik macam mica...
no idea...kering kontang...

Tupai Karan said...

haha.. cemas betoi aku bace ni...

nak idea? dok bertapa jap kat bilik termenung tu..

Wanita Mutalib said...

i lab tiz too hee...

nyempeh kat fesheeee.. hee..

.::WaNiE::. said...

i lap tiz

tak kire gak hahha