July 22, 2010

♥ Bila Kau Jauh.. Aku Selalu Rindu...Bila Kau Ada....Hati Kan Berbunga ♥


lagu ini adalah lagu tema aku dah si budak nenas...gelak-gelak je bila dia nyanyi lagu neh....paling tak leh nak tahan gelak bila bab..."hati kan berbunga.."...jiwang siot..canne la leh ada lirik begini..malu ai taw.......

eh ini bukan hal si budak nenas..tapi ini adalah hal
hati yang keceper ...tetibe je hari neh beliau menegur aku di facebook..oh..lupe...ari tuh dah delete dia from facebook tp bila masukkan emel tambahan untuk facebook...leh lak de request dari dia..so aku epruv je laaaaaaa..heheh..suke..suke....

bila ngk name dia blink-blink kat window facebook tadi...walawehhhhhh.....tuh yang terus nyanyi lagu "
6ixth Sense - Yang Sempurnakanku" ♥ Bila Kau Jauh.. Aku Selalu Rindu...Bila Kau Ada....Hati Kan Berbunga ♥..hikhikhik...

tetapi...tak suke!..dia tak berubah..masih mcm dulu..nakal!...bila la kamo nak berubah ea?....ish....geleng kelape..

**dia bukan untuk ku.......
Share:

1 komen:

~ceRRy beRRy~ said...

budak nenas??
mst sbb rambut dia nih! keh3...