Followers

July 27, 2010

Bayar Dulu..Baru Duduk....Parah Camnih!!...






kenape perlu buat sampai camnih kan?..
takot vandalisme ker?..

pelik...
kalau tetibe paku tuh naek canne?..
huhu..
jawabnyer TERSULA secara tak sengaja la kan..
:p
::sumber -email::
Share:

10 komen:

Tupai Karan said...

whatthe--

hahah.. ingatkan apa benda tadi.. gila punya sekuriti letak paku kat situ.. hoho bahaya

Latest Post : ~CARA UNTUK TRAFIK MENDADAK NAIK!

h a n i e said...

kahkahkah..part TERSULA tu yang tak tahan tu..hahaha..

xpe lah..tak duduk pun xpe..janji montot selamat dari kena paku.. :P

Sujairi said...

Hahaha.. ada juga macam ni? ya ampun.. taubat aku..

kalau kat malaysia buat cam ni agaknya ok gak.. so budak2 yang nak lepak kenalah cari kerja dulu.. ada duit baru leh lepak kat taman.. yang nak dating pun sama gak.. haha

akuvision said...

ni nak cari untung gak ke?

deatH_luVer said...

hehe...
sangat mengujakan kan..

:)

xazryx said...

huhu .susah betul .kusi pon cari mkn ke ?

deatH_luVer said...

neh maksudnyer..
tiada apa yeng free di zaman sekarang..
:p

dunspeak♥ said...

buat camtu semata2 tak nak bagi kerusi tu dicuri ke? dasatt..hee

.::WaNiE::. said...

oh sungguh teruk bila difikirkan kalau tetiba jek tajam2 tu naikk

ngeriiii

annadzirah said...

huiyo..
sekali mende tu rosak..
pergh.
sakit2.

ENTRY BARU ; TUTORIAL Twitter For Beginner (2)