June 18, 2010

tekak macam orang mengidam...

dalam beberapa hari ini..
asek nak makan jek..
asek nak menketedarah jek..

lepas tuh nak lak mam kek...
alahai tekak neh cam tak paham lak sekarang adalah tengah bulan...

lepas tuh aku pun buat la status kat facebook begitu...... [skema kan ayatku]

dalam 55 komen itu..aku memang tertarik dengan ayat kakak di atas ini..

COFFEE CAKE!!...

cara dia bagitau tuh macam sedap sangattttttttttttt.........nengok..dia taip ayat sedap giler sebanyak 2 kali tuh.....phewwww....

and bila dah tak tahan sangat, asek terkenang-kenang dari semalam...maka hari ini aku telah mengajak akak itu untuk temani aku kedai kek berkenaan......

dan inilah kek kopi buatan ku dari kedai kek berkenaan.....
memang sedap...
tp...
huhu..sebab aku neh mmg takleh blah dengan coffee..maka sekarang sudah diserang sakit kepale.....
*janji dpt makan kek kan..kan..kan..

Share:

2 komen:

dee ridzuan said...

erm...shedap..nampak shedap...tapau eh...hehehe

deatH_luVer said...

hehe..untuk kakak laen la pulak..
da tinggal separuh dah neh..