June 30, 2010

Saya Sudah Dapat Housemate...Yippaaaaaaaaa.....

dengan ini diumumkan iklan yang pernah dibuat di entry ini ---> Rakan Serumah Di Cari

dan iklan yang pernah dibuat di Blog
Kak Jie

dan iklan yang pernah dibuat di FACEBOOK...

dan iklan yang pernah dibuat di
OLX

adalah DITUTUP!!!...

eceh..cam bukak tender je... :p

aku dah jumpe dah rakan serumah yang dicari..

nak tau siape?...

nantila aku apdet kan...

::mengiklan bagai nak rak..tapi yang dicari rupanya dekat di mata::

Selepas menunggu hampir 10 hari tiada feedback dari sesiapa..kami buat keputusan untuk mengoffer pada housemate baru neh...dan alhamdullilah dia nak menyewa bersama....
tetapi bila dah close tender..humangaihhhhhhhh..ade 3 orang yang bertanye...huhuhu..minta maaf yer...
Share:

6 komen:

* mEsSy * said...

alaaaa.. ta sempat la.. huhu..

=P

deatH_luVer said...

ye o O je messy neh....
heheeh..

bilik air kosong...
mao?
:P

aSh said...

sape sape? xaci betul

.::WaNiE::. said...

biasa ar bila nak tak dek, bila dah tak nak ehh byk pulak :p

death_luver said...

ash^^rahsia..hahaha.

wanie^^tuh la pasal..selalu cam tuh...

death_luver said...

ash^^rahsia..hahaha.

wanie^^tuh la pasal..selalu cam tuh...