June 19, 2010

Posto dari CIBA VISION..


terima kasih CIBA VISION...

saye telah menerima kiriman kanta lekap yang anda kirimkan..
tapi masih belum berpeluang untuk mencuba kerana terasa sayang pulak nak gune...

heheheh..
ini pestime aku dok cube iklan2 kat nuffnang yang bagi free sample mcm neh..
dah name pengguna tegar kanta lekap kan...
jadi haruslah try...

tapi lame betul tunggu mereka pos kanta lekap neh..
ari isnin hari tuh baru dapat..
tp..
ntah bila nak pakai pun tak tahu...
sayang punye pasal..
hehhe..

::skang dah pakai kanta lekap yang warna jernih..lebeh selesa gune warna jernih walaupun kadang-kadang amat suprise samaada sudah ditanggalkan atau belum::
Share:

5 komen:

~ceRRy beRRy~ said...

cube try kaler merah...

wahhh.. jadi vampire terus! =P

deatH_luVer said...

menakotkan.....hehehe..
tak penah cube kaler bukan2 neh..

dee ridzuan said...

dear awek awal ashaari...
dah pakai yang clear punya..nape tak beli yang cekelat macam biasa..huhuhu...

windu mata itooo~~

deatH_luVer said...

hahaha....cekap mata akak melihat gambar itu ea...

dear awek ashaari.....hikhikhik...

saye pon windu kak..tp bila pakai kaler2 neh mata cam sensitif sket....pakai skjp jek dah wat hal..

yang clear neh...okeh jek..sampai kadang2 terase cem tak pakai langsong..

noor afzan said...

best kan..
smart je bila pakai..
anak mata jadi besar.