Followers

June 26, 2010

Nak Tahu Kenapa Saya Tidak Pernah Senyum Yang Menampakkan Gigi?..


sangat panjang kan tajuk entry kali ini...

huh...mengeluh panjang..
gigi aku tak santek!!...

itu jawapannyer..

sangat tak santek...

so..sekarang sedang berkira-kira mao membuat sesuatu pada gigi..
bukan nk buat braces...

pada mulanya bercita-cita nak tanam gigi (implant)..
dah siap search segala bagai...
dan siap search hukum tanam gigi...
hukumnya adalah harus yer kengkawan..
tidak payah untuk mencabut kembali if meninggal..

dah beberapa hari ini sibuk mencari di internet tentang tanam gigi (implant)...

oh..rupanya tanam gigi adalah sangat mahal!!
*bagi orang tidak mempunyai duit sangat..itu adalah sangat mahal..

tapi sekarang sedang melihat satu lagi cara iaitu jambatan gigi(bridges)...
macam agak murah...
*murah-murah pun beratus jugak....

tadi sudah pergi survey di masjid tanah untuk tanam gigi sahaja..
memang tiada..
dan terpandang di Klinik Pergigian Faizal..
ada untuk jambatan gigi..
tapi masa tuh tak tahu sangat tentang jambatan gigi (bridges)..
*OMG..kalau tak..mesti aku dah berdesup2 tanye pada doktor tersebut...

minta tolong : ada tak sesiapa yang tahu klinik pergigian di area Kuala Lumpur dan Selangor yang menawarkan perkhidmatan jambatan gigi (bridges) ini...sila info aku okeh!!..

notakasihan : ada tak mane2 agensi yang nak grooming aku neh dari A to Z....percuma dari A - Z....(ye kasi lepuk sikit ini kepale..zaman skrg mane ada mende free kan?)
Share:

2 komen:

PiNkYbLuEbAbY said...

ape yg terjadi pda gg anda sbenarnya..?hehehe..~

deatH_luVer said...

oh..gigi saye tidak santek..
nak senyum nampak gigi pon segan./
jeles nengok orang laennyer nyer gigi yang cantek dan senyuman mereka menawan..
:)