June 11, 2010

kihkihkih...komen sikit ape yang dikomen oleh hati tupai...

aku sangat teruja membaca entry hatitupai yang bertajuk : CARA KEJI TINGKATKAN TRAFIK

Cara 1
Terjah menerjah ala-ala Ben Ashaari
[adeshhhhh..gile berani mati la dia neh...kompom kene terjah dengan Ben Ashaari lepas neh.....]

Cara 2
Letak tajuk "cek nuffnang pertama saya"
[aku ade buat...eh..keji ke aku..hahhaha....meh click sini
"cek nuffnang pertama saya" ]

Cara 3
Cerita tentang keywords pelik yang membawa trafik sesat ke blog hgpa
[kahkahkah.aku selalu buat....keji ke aku neh?...well *angkat bahu* ]

Cara 4
Mewujudkan Tutorial nak buat itu ini dalam blog.
[aku tak buat....tp tak keji la pon haiksss......nak menolong sesame blogger kan..aku suke blogger yang buat tutorial neh....senang aku nak cari bila betul2 aku mmg perlukan pertolongan tentang blog....oh okeh. aku tak keji untuk topik neh..]

Cara 5

Tulis cam mamat mabuk oren tiga suku ber-gua-lu sana sini, padahal in real life bersaya-awak-aku-ko je. Aku xkesah, entertaining pa baca blog2 camni, tapi bila byk sgt wujud blog ala-ala hilang akal meraban xtentu hala, elok2 waras lama2 xsiuman plak. hee [oh..aku?...life aku semua ada.....lu wa mmg ada...saye awak ada.....eh..aku tak keji bab neh]


Cara 6

Menyepam (SPAMMMMMM) kat chatbox/shoutbox/comments section dengan link url ke blognya. [oh..aku tak SPAM...okeh..sekali lagi aku tidak keji]..clap..clap..

Cara 7

Buat tajuk "Mari Kita bertukar link". Haduih.. sangat murah. Hehe. [kahkahkah..kali neh keji lagi sekali........aku mmg ada buat pon..tp aku hanye mintak link dan tak pakse pon dorang letak link aku...bukan ape..sebab aku mmg suke membaca...suke sangat...sebab tuh buat blog ini
d_ell bloglist....senang bila nengok ada apdet terbaru dan tajuk terbaru yang besh....kdg2 bila de bloglist neh senang........]

Cara 8

Ai polo yu, yu polo ai pulak ye. [kompom aku tak keji..aku mmg tak suke pon bab folo-folo neh]

Cara 9

Blog copy paste. need i say more? Keji sangat wei. Amek kutip dari blog/emel lepas tu wat entry. Kadang2 xpa lg tau, ni 1 blog tu didedikasikan untuk compile hasil copy paste hgpa. Isk. Patutlah ramai gile follower. Nak baca pun yang santai2 ja..[keji ke aku kalau kongsi maklumat dari emel...*angkat bahu lagi...hahaha]


cara 10

Buat entry ala-ala tips cam aku ni. Khakhakha. Jom. Mari gunakan tektik keji dan sentiasa cari shortcut untuk glamer. So what hu keirrrrrsss? Yg penting bg aku harini punya update da setel (qado menggu lepas punya blog bersawang). Haks. [memang keji...kahkahkah..erk]...
Share:

8 komen:

sI tEDI said...

aku dah jawab dalam komen dia mana yg akus etuju mana yg tak

deatH_luVer said...

aku tau..ko first komento....
huhu..
banyak yg aku tak setju..so ulas kat sini

Tupai Karan said...

uhuk uhuk.. terbatuk, tersedak.. haha.. aku pun tak setuju la semua dia tulis tu.. keji nye dia guna tektik murahan

deatH_luVer said...

hahha..tupai..tupai.....

.::WaNiE::. said...

sempoi entry dia

hahah

dee ridzuan said...

kenapa tupai tuh...huhuhu... erm..sengal pulak baca entry dia..

malas nak komen kat page dia... akk post entry semua berkaitan idop akak..akak tak kesah orang folo ke tak... huhuhu...lantak laa akk kan suka membebel..lebey baek bebelan kat blog dari bebel kat my kids or my skandal... hahaha!
betul tak donat?

deatH_luVer said...

sis^^bila baca memang sakit hati...tp bila pk balik..itu pendapat masing2...mmg2 kadang keji sket pendapat dia tuh...huhuhu..

betul gak ckp akak..kita cerita mengenai life kita..hak kita la nak tulis pe......kdg2 orang kejar follower neh..sebab kejar duit..tp kita berblog sebab nak luahkan rase hati kita kan...

:)

Tupai Karan said...

aku pun xkejar follower hehe.. update pun skali skala..