Followers

May 12, 2010

tadaaaaaaaaaaaa...aku EL hari ini

hehe..sangat tiada semangat mao kerja hari ini..
haha..kalau dah planning awal2..
memang camni kan..
malas giler...

tadi sms bos apply cuti lagi untuk esok..
tp bos tak reply lagi..
takpela..
dia lulus or tak lulus pun..
aku still nak cuti gak..

oh..semangat dah ilang nak g kerja..
sangat5 tidak bersemangat...

tergiang-giang lagi ayat 'rakan sekerja' ku itu...
tak sangka... :'(

**sedang bersiap untuk balik kampong!..betul2 perlukan bahu emak ketika ini..tak kuat bila orang yang selalu bergelak ketawa dengan kita memperlekehkan kita..sangat tak kuat!!...
Share:

5 komen:

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

selamat pulang ke kampung halaman..


kim salam kat mak...

un_sign said...

napa kah kamu nie cik DL~

hannie_luv_vespa said...

nk blik kg r jpg yer??

.::WaNiE::. said...

selamat pulang ke kampung
tenang2kan fikiran

deatH_luVer said...

yanie^^dah sampai dah..insyaALLAH t den sampaikan..

un_sign^^heheh..mental dah ranap..jadi camneh ar..

hannie^^dah sampai pon...

wanie^^baekla..nak tenangkan pikiran la neh..