May 22, 2010

Saye Bukan Awek Iwan AF 8..

berkaitan entry pengakuan berani mati ini
saye dengan rasminya tidak mengaku bahawa saye awek iwan..
tp...
Saye Awek Awal Ashaari..
matei lagi sekali mengaku awek artis..
hohoho..

nak taw siapa awek iwan?..
juz clik kat laman web murai atau click bawah ini ajek..
AWEK IWAN MAHU OVEREXPOSE PULAK!

budak nyer sempoi abes..
tp takmoh judge lebeh2 sebab kita tak kenal luar dan dalaman ANISSA tuh..
jumpe pon tak pernah..

::ada orang search facebook awek iwan...tade..tade...aku tak tau facebook awek iwan::
::hari ini keywords di nuffnang dipenuhi dengan perkataan "AWEK IWAN AF8 sahaje"
Share:

6 komen:

miss hav0c said...

hahaha otak lu mmg bernas

deatH_luVer said...

wa biase2 ajek dong!

.::WaNiE::. said...

kekekekek

lepas ni keyword

awek awal ashaari pulak

hahah

hebat

deatH_luVer said...

ah takde makne..
awal skang dah low profile..
aku suh dia jangan kecoh2 sangat..
t ramai lak yang nak tau sape awek dia..
hilang privacy aku..
haha..

~ceRRy beRRy~ said...

amboiii...
makin naik traffic blog dia nnti!
kekekeke... ;p

deatH_luVer said...

hahaa..
ala..sesaje jek...

cik ifa..
:(
pe cer dengan blog kamo neh?