May 13, 2010

Mane Semangat Saye Pergi Neh!!!


kembali kan semangat aku!!...
yang dah jaoh ke mane...
huhuhu..

**sangat2 memerlukan....

dulu tika jatoh tersungkur sebab hati keceper..
aku masih lagi boleh bergelak ketawa bersama bos encem...

tp bila jadi camneh..
terus aku rase..
oh..sudah tiada mood untuk bergelak ketawa dah..

buat keje sendiri tanpe melakukan SILAP..
duduk seorang diri menghabiskan kerja tanpe yakin akan melakukan SILAP..
mahu menjadi macam 'rakan sekerja'  yang perfect dlm melakukan kerja..

diam itu lebeh baek~!!

**tergiang2 ayat 4 taun dah...4 taun dah....hurmmmm....


Share:

3 komen:

.::WaNiE::. said...

sabar

benda2 kat tempat keje ni ko kene sabar dan layankan sahaja

sebab mana2 ko pegi mmg akan jadi benda yang sama

hannie_luv_vespa said...

yus...
lex r..
if xer sper nk luah perasaan...
meh luah kat hannie niyh...
jgn diigtkan sgt pasal aper yg dia ckp 2...
ok???
hannie xpandai nk kasik nasihat..
but..
2 jer r leh ckp..
ngeee...

peace...
:)

deatH_luVer said...

wanie...ye la..baekla..kes ko same je dengan aku kan...

hannie^^lame gile tak jumpe hannie kan.....

t la cari hri yang sesuai kita pergi berjimba2...
hehehe

sedang cube melupekan..kt kg bleh la..
tp bila dah lik selayang..
hancusssss